Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Одбраната :unsure:

Duice-vWsAAWpmj.jpg:large

Зошто бе Озил на клупа, Микитарјан стартер? Нема врска, секако ние од второ полувреме почнуваме да играме кога ќе влезат Лаказет, Озил и Ремзи.

Одбраната ни е со 3ца првотимци од лани
So what, Кош повреден не знам колку време, сеа почна да игра (шо се вика), Монреал исто беше повреден (ако не се лажам).
Реално одбранава ни е најлошиот дел у целиов состав, па макар и сите нека биле првотимци лани.

Џака стопер не би го ставил во ФК Визбегово...
Михтаријан и Ивоби се Д У П К И

Не знам како ќе победиме денес, Косиелни за жал уште лани беше,а сега 200% е спремен за пензија.

Се враќаме на старата песна.
Енергија Н У Л А
Желба НУЛА

Искрено многу почнува да ме нервира Емери со промашените тимови и формации во прво полувреме, против мизерниот Саутемптон што нема победа дома тргнал игра тројца позади иако немаме доволно централни, а Озил и Лаказет на клупа ги ставил.

Не може цело време да се ослонува на офанзива во второ за да ја добие утакмицата.

Емери прави премногу ротации и експериметни со формацијата, редно време е да му се акне од глава тој пристап.[DOUBLEPOST=1544970852][/DOUBLEPOST]и не ми е јасно за кој кур играше Сократис во четвртокот.:tapp:

Емери прави премногу ротации и експериметни со формацијата, редно време е да му се акне од глава тој пристап.[DOUBLEPOST=1544970852][/DOUBLEPOST]и не ми е јасно за кој кур играше Сократис во четвртокот.:tapp:

Суспендиран е денес, затоа не игра Сократис.

Аман Обамаејанг, колку вакви шанси ќе испромаши денес!

Суспендиран е денес, затоа не игра Сократис.

Аман Обамаејанг, колку вакви шанси ќе испромаши денес!
да бе, јас мислев дека само Мустафи е суспендиран.:icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom