Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ејјјј шо така гледам шутеви од далечина...браво браво

Додека дојдов до компјутерот нозите ќе ми откажеа...
Игравме добро првите 20-30 минути потоа топката беше во нивни нозе до крајот. Се надевам дека нема психолошки да паднат и Венгер да ги здрма у соблекувална.
Одиме на победа!

Шчезни требаше да го одбрани ударот на Хадлстон, али ајде... му простувам затоа што убаво го подбра Бејл у шеснаесетник.

Идете у најблиската кладилница и играјте ја Live bet - 2-1.

Играме квалитетен меч, Галас е Пед*р, и ова на Ван Перси беше исто толку офсајд колку и Ван Дер Ваарт што беше .... но нивната акција не беше сопрена... а нашата беше... и погодок ни скратија!
Не ми се допаѓа тоа, а мечов е еден од нај енергетските и борбените и највеќе од се ми се допаѓа борбеноста на нашиот тим во него!

Наредната изјава на Венгер- Па ни третото место не е лошо,го градиме овој тим со години па можеби во наредните 20 ке освоеме нешто.

:aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz: за одбранава наша ај па на наздравје нека им на мачестер титулата да да и на челзи 2 место

Порано мислев дека Клиши е звер,ама сега гледам дека човекот нема појма од дефанзива...освен брзина без мозок друго ништо нема

Незнам зошто ги извади насри и волкот...

Наредната изјава на Венгер- Па ни третото место не е лошо,го градиме овој тим со години па можеби во наредните 20 ке освоеме нешто.

Престани глупости да тропаш, на нерви ми идеш.

Второ, трето.. аман. Секоја утакмица се откажувате од сите надежи и пак после секоја, те ова, те она.. завршена приказна е Арсенал во оваа сезона, сакале вие или не.. нема повеќе што да се дискутира, отиде се одамна, јабана.

3-3, pak prokockavme sigurna pobeda. Walcot sam pred golman, ke dribla, ninja. Odbranata dobro se drzese, no greska ni bese so mnogu idevme na nafrleni topki, a pozadi Spurs imaa kosarkari. Najinteresno e koa i da izgubi ili izigra nereseno United, nie mora da se usereme. Ima uste 5 kola do kraj, a 6 boda razlika, ne vikam deka sve e gotovo, pocna na kraj malku da im doaga pamet na Arsenal.
Gunneri glavata gore imame use utakmici za igranje, ne e sve otideno u picku mater.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom