Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Тео трипати на контра кога ја водеше топката се сопна и ја заборави. Ај се случува еднаш ама ова во последно редовно му е. Едина контра што му успеа да ја води топката е она против Ливерпул пред 10 и повеќе години.

Aлексис озбилно? На 2-0 на овој терен го пушта Алексис??

Изгледа Алексис се карал со Венгер дека сака да игра, имаше и изјави дека најмногу што му замерува Санчез на Венгер е кога му вика дека му треба одмор, и сега за “мир во куќи“ мора да го стави да игра и на вакви утакмици, дури и со тресење дека може да се повреди. Не е ова глупост на Венгер, инсистирање и инает за играње на Алексис е, Венгер да му задоволи желбата на најдобриот играч сезонава

Последно уредено:
Алексис не ќе да е многу интелигентна особа, ако му се десеше Фалкао ситуација ќе го прашав дали ќе се кара пак да ја игра секоја утакмица.

Алексис е тип на играч кој и со една нога би играл во било каков меч. Штета шо нема кој да го прати. Штета.

Да се брка Мбапе од Монако за напред, нека фукнат макар и 60мил фунти, детево на 18 решета се живо и диво. Ќе биде новиот Анри.[DOUBLEPOST=1487709154][/DOUBLEPOST]Агилност, брзина, дриблинг и елеганција, премногу потсеќа на кралот

Да се брка Мбапе од Монако за напред, нека фукнат макар и 60мил фунти, детево на 18 решета се живо и диво. Ќе биде новиот Анри.[DOUBLEPOST=1487709154][/DOUBLEPOST]Агилност, брзина, дриблинг и елеганција, премногу потсеќа на кралот
Марсијал 2 :D

Поентата ми беше дека се многу слични, а Марсијал на негова возраст го споредуваа со стилот на Анри.

Pablo @AFCAMDEN My prediction for next Arsenal Manager: Jorge Sampaoli. Follow tim payton @timpayton @AFCAMDEN Good call. Someone with good connections mentioned him to me last week.
Pablo @AFCAMDEN
@timpayton
1f440.png

Follow
tim payton @timpayton
@AFCAMDEN and it's not just a new manager being considered. New set-up
Non-Flying Dutchman @Bergkamp_esque @timpayton @AFCAMDEN monchi and Sampaoli? Follow tim payton @timpayton @Bergkamp_esque @AFCAMDEN yes

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom