Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има, точно. Ги има и Арсенал. А најмногу ги имаат Манчестер Јунајтед и Барселона моментално, ко еден копук шо го знам кој три чисти нема за тоа шо е фудбал а цел фејсбук-профил му е „нашаран“ во боите и ознаките на Барселона.
Срценце....БДВ знам еден член од форумов што е од фан-клуб Барселона, а до вчера има навивано за Реал..
Отерав неколкумина такви у пичку матер после Барселона-Арсенал. До прва факултет топка немаше видено ниту на тв ниту во живо, а почнал да ми става некои "паметни" статуси.
БДВ знам еден член од форумов што е од фан-клуб Барселона, а до вчера има навивано за Реал..
Јас знам 2-3ца кои од навивачи на Арсенал за Челзи почнаа да навиваат копиљаците.
Кој може бе да се сложи со тебе кога не го кривиш Венгер за ништо???
--- надополнето ---
Да ви ебам лиглињата што им испочеститавте титула на фановите на Манчестер. Ко оние од Челзи станавте, а сите ги ругавте за тоа до пред некое време.
--- надополнето ---
На некои од вас ми се лоши кога ве читам како им лижете гзови на форумов со некои коментари што би требало да бидат смешни според вас!!!
Куќата се гради од темелите,а нашиот тим нема темели...
Не бев во можност да го гледам натпреваров, но според коментариве и добро што не сум го гледал нели!
Епа дечки и девојки имавме добар тек али ете стандард ситуација која би сакал од годинава да ја воведам како терминологија тако зван „АРСЕНАЛИЗАМ“.
Значи од сега за се во животов што ќе ми тргне убаво и на крај од чиста незаинтересираност или неспособност ќе го усерам ќе речам дека е чист арсенализам.
Повторно ќе морам да кажам дека тим со деца не се прави. Потрбно ни е искуство и татковска фигура у тимот. Неможе Цеск да го прави тоа кога е ко размазено дериште што незнае дали сака Лего коцки или Трансформер играчка да му купат. Али џаба овде би пишувале ние секакви идеи и глупости бидејки кога ќе и погледнеме на реалноста во очи - епа ми се замижуе у истиот момент. Арсенал со А.В. на чело никогаш нема да биде фудбалски тим! Ова го тврдам цело време и еве повторно се докажува. Арсенал е само една приватна фирма на чело со одбор и генерелниот А.В. кои ги интересира само пари како да направат. Очигледно дека од освојување титули многу пари нема, али затоа од купуење пет фунташи со по 16-17 години очигледно има бизнис.
Тоа е тоа дечки, жалам навистина, криво ми е али се додека е она будалана шеф на клубот ништо не праиме! Мора да се одврзе кесетооооооо.
Ајмо поздрав до сите.
Не бев во можност да го гледам натпреваров, но според коментариве и добро што не сум го гледал нели!
Епа дечки и девојки имавме добар тек али ете стандард ситуација која би сакал од годинава да ја воведам како терминологија тако зван „АРСЕНАЛИЗАМ“.
Значи од сега за се во животов што ќе ми тргне убаво и на крај од чиста незаинтересираност или неспособност ќе го усерам ќе речам дека е чист арсенализам.
Повторно ќе морам да кажам дека тим со деца не се прави. Потрбно ни е искуство и татковска фигура у тимот. Неможе Цеск да го прави тоа кога е ко размазено дериште што незнае дали сака Лего коцки или Трансформер играчка да му купат. Али џаба овде би пишувале ние секакви идеи и глупости бидејки кога ќе и погледнеме на реалноста во очи - епа ми се замижуе у истиот момент. Арсенал со А.В. на чело никогаш нема да биде фудбалски тим! Ова го тврдам цело време и еве повторно се докажува. Арсенал е само една приватна фирма на чело со одбор и генерелниот А.В. кои ги интересира само пари како да направат. Очигледно дека од освојување титули многу пари нема, али затоа од купуење пет фунташи со по 16-17 години очигледно има бизнис.
Тоа е тоа дечки, жалам навистина, криво ми е али се додека е она будалана шеф на клубот ништо не праиме! Мора да се одврзе кесетооооооо.
Ајмо поздрав до сите.