Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ако има некое друштво, ако не е скапо и ако се погодам со смени може стварно да се тркне.

Море да ве ебам вака и за Динамо викавте па ништо.. Ај сега поефтино ќе си поминеме.

Тешко ќе е за карта пошо претежно се блок карти за 3те натпревари кај домаќиниве а за од гостинските карти единствено од АМСЦ ако сте член и појма неам како ојт со извлеквење кој членој да одет и слично.

Да не беа повредите во одбрана само Лаказет ќе го земевме, вака моравме да импровизираме затоа што солиден бек за помалку пари нема.
35+ милиони фунти за Мустафи е преплатување, ама е неопходен трансфер.

Да го земевме Лаказет место Перез ова ќе беше најдобриот трансфер рок што сме го имале до сега.
Овој Мустафи стварно го преплативме, 35м фунти ВТФ али јбг.

40 милиони до сеа + 35 мустафи + 20 Перез колку испаѓаат?
Пак да ме хејтате дека сум зимал процент од Арсенал :D

Него дај нека ги објават прво да не завршиме со курот у раце на крај.

35 милиони за Шкодран ????
Што е многу многу многу е.
Ова му доаѓа ко трет најскап играч во Арсенал веднаш зад Озил и Санчез.
Аууууу некој пред месец дена да ме прашаше дека трет најскап играч во историјата ќе ни биде ни помалку ни повеќе туку Шкодран би му се изнасмеал во лице.
Ајдеее се зголемува контингентот Џака па Шкодран .....шота машала....:D

40 милиони до сеа + 35 мустафи + 20 Перез колку испаѓаат?
Пак да ме хејтате дека сум зимал процент од Арсенал :D

Него дај нека ги објават прво да не завршиме со курот у раце на крај.
Топче Орнстајн :icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1472154499][/DOUBLEPOST]
35 милиони за Шкодран ????
Што е многу многу многу е.
Ова му доаѓа ко трет најскап играч во Арсенал веднаш зад Озил и Санчез.
Аууууу некој пред месец дена да ме прашаше дека трет најскап играч во историјата ќе ни биде ни помалку ни повеќе туку Шкодран би му се изнасмеал во лице.
Ајдеее се зголемува контингентот Џака па Шкодран .....шота машала....:D
Рамковен ќе бараат маме им ебам, 25% асистенти на Венгер, 25% на терен, 25% на трибини, 25% во бордот, 25% продажба на дресови.

Последно уредено:
Топче Орнстајн :icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1472154499][/DOUBLEPOST]
Рамковен ќе бараат маме им ебам, 25% асистенти на Венгер, 25% на терен, 25% посто на трибини, 25% во бордот, 25% продажба на дресови.
Кoмa седaмнaес...

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Скап е? Ај да не го земаме. Нормално дека е скап, ни треба стопер очајно и било кој да беше ќе го преплатевме. Ако веќе мора, подобро Мустафи да го претплатиме.

Скап е? Ај да не го земаме. Нормално дека е скап, ни треба стопер очајно и било кој да беше ќе го преплатевме. Ако веќе мора, подобро Мустафи да го претплатиме.
Dobar e teroristov?[DOUBLEPOST=1472157188][/DOUBLEPOST]Go nemam gledano u akcija

Се радувам на просек... Али во моментов давај шта даваш.

Ај барем купивме нешто, ја го изругав сабајле Перез, ама можда и нема да биде толку лош, по тоа што го прочитав денеска за него, малце ми е сумњиво што освен ланската другите сезони му се утка, братот Шкодран шо знам, има некоја репутација за квалитет по нетов, скап е, но сите трансфери се скапи во денешно време, 35 милиони веќе не е преголема сума како пред две години, замерка ми е што толку се чекаше и изгубивме ефтино бодови, со овие двајца, ако не се деси некое чудо, толку ќе биде, солидно скоцкан тим, малце ме загрижува ситацијата на крилата, штета што не можевме да го замениме Тео за некое поквалитетно крило, или па можеме, сеуште има време за чудото. ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom