Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Кружат шпекулации дека се спремаат нови договори за ВИЛШЕР!!!!(130к фунти неделно),Озил и Санчез, а на лето понуда за Марез.

Добро е што играме рано (од 13.00 часот) таман ќе знам одма каков ќе ми биде денот.

Дојдовме у ситуација да се тресеме дали ќе победиме со Лестер на домашен терен, да не се лажеме. на хартија имаме поквалитетен тим, ама они играат со мотивација 200%, нашиве не знам што треба да се деси да ги мотивира.

Дај веќе да се најде некој да ги спушти Лестер каде што им е местото.
За тоа има шанси ако изигра Санчез како во првата утакмица со нив, редно е да се испука, нешто ми е утишан во последно време, уште не може да се најде после враќањето од повредата.

Кружат шпекулации дека се спремаат нови договори за ВИЛШЕР!!!!(130к фунти неделно),Озил и Санчез, а на лето понуда за Марез.
Абе кружат шпекулации и дека Озил и Санчез одбиле нови договори.
За Санчез нема да ме чуди зошто ако не се лажам лани имаше од него изјави дека сака титула во Премиер, а не ФА.

Ајмо момци денес мушики да се изигра, ќе ни маваат тежок пресинг буљашиве и лично сакам Габриел пак со Кош да го гледам, немој да помислил чичо Пер да го тури прва постава.... Се надевам и дека Елнени би добил шанса ако ништо друго ко замена. Дени исто можно е да влезе денес, гледам изиграл пар партии за помладиве.
Мислам дека ќе бидат мотивирани нашиве, одлучувачки натпревар ако сакаат титула. Идеме ганериииииииииииииии:oleee::oleee:

Чим играме со Кокелан барем сум сигурен дека нема да примиме повеќе од еден гол или некоја лесна контра. :)

Габриел повреден.....Чичо пред натпреваров така изјави затоа Пер ќе игра...

Ќе ни ја ебе судијата цела утакмица.
Сеa зa сеa сaмo пенaлoт е негoвa грешкa.
Дoстa oд плaчење. Нaшиве лoшo игрaaт или Лестер дoбрo зaтвaрaaт кaкo сaкaте.

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Сеa зa сеa сaмo пенaлoт е негoвa грешкa.
Дoстa oд плaчење. Нaшиве лoшo игрaaт или Лестер дoбрo зaтвaрaaт кaкo сaкaте.

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Пеналот, картонот на Кокелан, малку ли е за 40 минути.

А сега што викаш за судијата?

Овој судијава може слободно на лечење да иде, свирна непостоечки пенал, а не свирна наш постоечки, ебате среќата, како бе овој уште го немаат избркано да не суди веќе, не памтам кога свирел добар натпревар. БРУКА!!!!!!!!!!!

Значи каков бот сум се успав за утакмицава.
Сега јас ќе ја пуштам и ќе ја свртиме во второ не се секирајте.

Џабе е сега се, у второ ќе напмене и ќе ни бапнат уште 1-2 од контра, што можеме кога играме и против тим и против судија, рамноправен противник бевме до пеналот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom