Не го знаеше ова? па ова беше пред скоро година и пол мислам, и тоа во една недела направи 2 ексцеси, вториот беше кога на публиката и покажа среден прст...
Иначе, за Бендтнер можете да си зборувате што сакате, ама дечкото не беше крив ништо, едноставно за малце не успеа да ја зафати топката како што сакаше, а тоа се случува на секој фудбалер, без разлика колку е добар... и тоа само една шанса беше, е сега мислите дека е Супермен тој, па беше во полн трк и се случи тоа што се случи, на Меси (кој е најдобар на светов) пребројте му ги шансите сам со голман во овие две утакмици што ги утна...
И да си кажам и јас како и сите други овде... да, Барселона беше подобра и веројатно ја заслужи победата, само, дефинитивно ја доби на понечесниот начин, јбг судијата изигра и тоа како пресудна улога во овој меч, али нема везе, бидна се што бидна и сега продолжуваме понатаму... посебни пофалби за Вилшер и Кошиелни, двата натпревари беа на највисоко можно ниво.
Патем, и не очекував многу од овој натпревар, без Волкот и Сонг, со Ван Перси и Фабрегас кои се враќаат од повреда (без разлика колку е долга) за кои исто така не се знаеше до последен момент дека ќе играат, а само што го видов судијата знаев дека ќе има глупости од таков карактер, и на крај кога се повреди Шчежни и дефинитивно се помирив со фактот дека пак среќата ни го сврти грбот, се некако ми беше дежа ву.... само што се некако ми се чинеше дека Бендтнер ќе ги реши со некој негов препознатлив гол, хаха, јбг кога не му успеа со таа шанса знаев дека повеќе ништо нема да испадне....во секој случај, горд сум не дечките, покажуваат оваа година дека се далеку поискусни од ланската сезона и уште малце среќата да ги послужи можат да бидат многу подобри... позз до сите Ганери, сепак тоа е наш тим, во добро и во лошо, ќе ги подржуваме ма какви и да биле... :helou: