Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Сигурно ја гледаше утакмицата?
Да. Сите ги знаеме квалитетите на Озил и не треба да се задоволуваме со таков перформанс од најскапото засилување.

Ало бе дај да гледаме у среда заедно негде ко луѓе. Ајде јас и @KembaW сме за. Ајде тие шо се за сиг. нека кажуваат.
Вторник*
И јас сум за. Само каде ќе не даваат? Во вторник нема фудбал на МТВ...

Треба некаде каде што има MaxTV со Арена, или со некој DreamBox. Чат пат гледаме во Ѓорѓи Димитров, на ДримБокси се надвор, ама не знам која утакмица ќе ја даваат.

Треба некаде каде што има MaxTV со Арена, или со некој DreamBox. Чат пат гледаме во Ѓорѓи Димитров, на ДримБокси се надвор, ама не знам која утакмица ќе ја даваат.
у кафе Барселона стално ја даваат :D

Arsenal-training.jpg

Ајде само дајте во некој кафич што го има на мапа, а не како минатиот пат да пишам на гугл "Корзо" и да ме однесе во куманово:D

Некој поупатен нека даде кафич кај што ќе не даваат. Освен Барселона, друго место негде?? По можност Арена Спорт 1 да ја има.

Дали навистина Венгер планира против Олимпијакос да го остави Чех пак на клупа? Добро, што прави сенилниов, му ги измешале апчињата за притисок или што е работава?

A како Оспина ќе добие минутажа? Подобро е ПЛ да игра Чех, другото Оспина.

A како Оспина ќе добие минутажа? Подобро е ПЛ да игра Чех, другото Оспина.
Зошто да добива минутажа? Во кој друг клуб се менува првиот голман за да "добива минутажа" резервниот? Ене му го Карлинг и ФА купот ако толку му е за Оспина.

Значи буквално ЛШ ја третираме како таму некоја заебанција. Па дај и младинците нека играат тогаш, нека добијат минутажа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom