Фан Клуб: Арсенал

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Абе не беше ти тoј шo викaше декa не чини Пoдoлски?
Сaмo јa гo брaнев Пoдoлски тукa :D

Sent from my LG-D620 using Tapatalk
Стварно само ти го бранеше. и мене ми беше омилен ама мрзата тешко можеше да се брани, иако секогаш кога стратуваше имаше некој учинок (гол или асистенција), но тоа не е решението на нашите проблему у напад.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Абе не беше ти тoј шo викaше декa не чини Пoдoлски?
Сaмo јa гo брaнев Пoдoлски тукa :D

Подолски секоја утакмица го критикував, ама за сегашниов наш напад е Анри.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Стварно само ти го бранеше. и мене ми беше омилен ама мрзата тешко можеше да се брани, иако секогаш кога стратуваше имаше некој учинок (гол или асистенција), но тоа не е решението на нашите проблему у напад.
Абе може беше мрза ама реални да бидеме и не добиваше некоја шанса. Може ако останеше оваа сезона кај нас ќе се сменеше нешто зошто нели даваше интервјуа дека си ја сфатил грешката, дека сака да се бори за место во тимот, дека сака да остане кај нас.

Подолски секоја утакмица го критикував, ама за сегашниов наш напад е Анри.
Абе он и тогаш си беше океј, бар според мене. Никогаш нема да ја заборавам бомбата од 20тина метра против Вест Хем или некој друг беше не ми текнува, ама знам дека таа бомба ни ги донесе 3те бода.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
И јас го бранев Полди :place: Уште ми е криво што замина и уште сметам дека не доби реална шанса за да се докаже.

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.874
Поени од реакции
7.113
И место кој би го ставиле Подолски у овој состав ?
Фали шутер али некој класичен шпиц вакви ко Подолски, Волко и Велбз скраја да е .

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
И место кој би го ставиле Подолски у овој состав ?
Фали шутер али некој класичен шпиц вакви ко Подолски, Волко и Велбз скраја да е .
Мoментaлнo би гo стaил пред Вoлкoт сигурнo.
Пример денес Пoлди дa се нaјдеше у ситуaцијaтa кaкo Вoлкoт вo првo дa стигне oдбиенa тoпкa нa 3 метрa имaше дa јa зaпукa тoпкaтa и ќе јa зaпaлеше мрежaтa, a Вoлкoт ебaте ни рaмките нa гoлoт не ги пoгoди...

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
Aбе каков Полди какви бакрачи.....да беше толку добар ќе останеше во некој клуб повеќе од 2-3 год. а не да игра во факинг турска лига

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
Значи и Перси е тапа играч штом замина во факинг туркешн?

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
Абе оти мешате работи Подолски годинава наполни 30 а РвП веке има полни 32 ќе прави 33 ако добро се сеќавам.
Плус Јунајтед се надеваа дека ќе најдат класа напаѓач ама ништо си останаа со празни раце исто како нас.

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.874
Поени од реакции
7.113
Снајдер е играчиште само незнам зашо се запусти у таа лига ...

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
Снајдер е играчиште само незнам зашо се запусти у таа лига ...
да не се разбереме погрешно, сите тие играчи биле играчишта на времето, сега се со поминат рок, затоа се и таму каде што се

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
да не се разбереме погрешно, сите тие играчи биле играчишта на времето, сега се со поминат рок, затоа се и таму каде што се
Снајдер коа отиде таму уште беше добар :D

T

Todd Solondz

Гостин
Kolku i da sum nezadovolen od igrata nema vrska posto najvazni se trite boda.
Podolski falel be :facepalm: Podolski sto za pola godina u serija a ne dade gol on ke go spasuval timot, mrza ne videna.U inter nemozese da fati mesto u prvi 11.Uste sto nema da procitas.Edvaj se otkacivme od nego oni go baraat nazad.Pa uste stavanje vo ista recenica so Anri :tapp::pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom