- Член од
- 14 декември 2013
- Мислења
- 4.157
- Поени од реакции
- 10.994
Шо историја имаат?Абе да го земеме
Знам дека е лош карактер и си имаат историја со чичо....Али би ни легнал во нападот, каде каде подобра техника има од Жиру.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо историја имаат?Абе да го земеме
Знам дека е лош карактер и си имаат историја со чичо....Али би ни легнал во нападот, каде каде подобра техника има од Жиру.![]()
Па на времето кога бил млад и зелен и бил пред пазар кај нас, се испонашал ко несакал тест период што му понудил чичо, се навредил чоекот.Шо историја имаат?
Требаше Кабај да го собереме за 10 милиони, добра конкуренција за Кокелан ке беше.Ке си гази во Кристал Палас како што си газеше во Њукасл.
Па и Шнајдерлин игра иста позиција со горенаведените.ДМ за Сотон игра Ванјама.Снажен веќе имаме во Кокелан подобро би било некој техничар да земеме.[DOUBLEPOST=1436538311][/DOUBLEPOST]Игра на иста позиција со Санти,Џек и Ремзи. Нас ни треба некој висок/снажен за да биде добра конкуренција на Кокелан. Нека нагази стариот по Карваљо, Шнајдерлин е блиско до потпис за Јунајтед.
Реално не вреди толку Шнајдерлин.По мене Кабај е подобар од Шнајдерлин, Кабај од Њукасла.Сега можеби има пад во формата поради неиграње,незнам.Not good enough. Мислам дека ќе земеме некој подобар. Шнајдерлин е добар ама 24 милки не верувам да даде чичко ми Венгер
Па и Шнајдерлин игра иста позиција со горенаведените.ДМ за Сотон игра Ванјама.Снажен веќе имаме во Кокелан подобро би било некој техничар да земеме.[DOUBLEPOST=1436538311][/DOUBLEPOST]
Реално не вреди толку Шнајдерлин.По мене Кабај е подобар од Шнајдерлин, Кабај од Њукасла.Сега можеби има пад во формата поради неиграње,незнам.