Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Војо си го заеба потенцијалот шо го имаше. Нејќам бе прв голман да ни е некој шо после натпревар стават селфија и скор од флепи брд,ко кур да не го болит каков бил исходот од натпреварот. Имат среќа шо играт во тим кај шо е Венгер па му дават шанса во купот, во кој било друг тим уште во Јануари ќе го имаа пуштено во прибилци.

Оти става селфиња не заслужува да брани :facepalm:

Оти става селфиња не заслужува да брани :facepalm:
Како мојт толку да гледаш праволиниски. После ланскиот пораз од сити 10 минути после натпреварот скор од флепи брд. Па куров ми бе , 3-6 изгубивме него не му чуе.

И шо да праи 6-3 ако сме изгубиле ? Да седне и да плаче цел ден ? У депресија да падне? Дај жити се ако зборувате , зборувајте за голманските вештини на двајцата во кои Војче води и тоа доста а надворешниот живот е само банална работа за зборување. Многу посигурен голман ми е Војче ама ете моментално е паднат.

Последно уредено:
И шо да праи 3-6 ако сме изгубиле ? Да седне и да плаче цел ден ? У депресија да падне? Дај жити се ако зборувате , зборувајте за голманските вештини на двајцата во кои Војче води и тоа доста а надворешниот живот е само банална работа за зборување. Многу посигурен голман ми е Војче ама ете моментално е паднат.
Пак ќе повторам , Војо пати од истата болест ко Бентнер....И ако не му дојде памет го чека истата судбина....

Најново инфо, ќе пренесувале teamtalks на капитените во живо пред натпреварот со Ливерпул

Најново инфо, ќе пренесувале teamtalks на капитените во живо пред натпреварот со Ливерпул
01.04

Aбе некој да не му текнува клипот како пеат играчиве турбо фолк ? Да го сподели ако не му е тешко.

01.04

Aбе некој да не му текнува клипот како пеат играчиве турбо фолк ? Да го сподели ако не му е тешко.
Мислам дека лани играчите на Сити прославуваа со турбо фолк (Коларов, Џеко, Јоветиќ и компанија)

Мислам дека лани играчите на Сити прославуваа со турбо фолк (Коларов, Џеко, Јоветиќ и компанија)
Имаше монтирано од клипчињата што пеат ох , џек и други... А во позадина некоја српска песна [emoji16] неможам клипот да го најдам , епик е

Запомнете го овој датум 02.04.2015, не знам кога повторно ќе дочекаме комплетен состав без повреден играч. :D

Војо е на пат да стане Никоче втор дел....Сакам скромен голман, а не голман што прави селфи после победа на терен. Да си го земеме Чех ќе завршиме работа, али Мурињо е курва нема да го даде.
Тоти прави селфи сред утакмица па никому ништо.
Сега не чини оти правел селфи, а кога направи селфи сите фанови "Лелеее ѕвер најдобар прав ганер" си ги вртите работите како сакате, па со таа "саката" одбрана шо беше првиот дел од сезоната и Ноер имаше да прима голови...
И башка лошата утакмица му беше на 01.01.2015 се имаше натрескано за нова година сигурно, инаку јас сум 100% сигурен дека Војче нема шанси да си оди!
Па нели сакате Ганери во тимот а не обични платеници?
П.С и Гибс нека си оди, и слабата форма на Пер и Полди е од селфито!!!
gun__1395057662_szczesny_selfie_large.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom