Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Знам дека Фламини праи грешки ама ете мене ме нервира тоа шо Ремзи мисли само на голови, а не пример на точен и прецизен пас...

Но грешките и глупавоста на Фламини не коштаат многу повеќе од лошата форма и себичноста на Ремзи.

Ке играат и Фламини и Ремзи,неверувам Џек да го пушти веднаш во прв тим по паузата што ја имаше.Ке биде тврда утакмица,секогаш сме имале проблеми со Свонси,особено на гости.Несмее да се дозволи кикс,позади Фламини фластер на Сигурдсон да им ја отсечеме креативноста а за напред не се плашам,ке шибне голче Алексис.

Лани Гнабри погоди на овој терен. Колку разновидност имавме лани во поставата, барем додека не се повреди цел прв тим. Сите имаа дадено голови до 10то коло.

Како иде она form is temporary class is permanent :D

Шала на страна, мислам дека за добра одбрана потребно е да има разбирање помешу двајцата што играат заедно. Може и двајцата да се world class ама ако не се снаоѓаат заедно џабе. Плус зависи и тимот каква одбрана игра.

Може Хумелс да биде тотално промашување кај и да иде, а може да искочи и ептен добар. Не само за него, за сите важи тоа. Земи го Ловрен како најсвеж пример, ко да не е истиот играч од Саутемптон.

У каква форма игра, нема баш да се осреќите.
А знaчи и вие идевте пo негo бaш зoштo лoшo игрa, a вие секaкo сaкaте вo тимoт еднa кoнстaнтa, a не кo кaј нaс шo е Алексис, a ? :D

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Брат, интерес имаше за Хумелс огромен кога овој 2 сезони одигра фантастично добро у ЛШ, играше финале ЛШ, потоа полуфинале, Финале на светски куп.

Еве го, влезе во лоша форма, и спласна интересот.
Не викам дека е лош играч, туку дека е во лоша форма.

Клоп заушки му маваше после мечот со Хановер, ако добро памтам.

Би се радувал кога би го потпишале, али прашање е кога ке си ја врати формата.

Како иде она form is temporary class is permanent :D

Требаше тогаш Торес да го земете :D пошто он е чиста класа :ROFLMAO:

Него дај пиши некои 2-3 сигурни GG3+ од тие твоите што ги имаш анализирано, да ги врзам со Вардар.

Може некој да набави клип со сите голови на Анри во ЊРД?

I minatata sezona te nervirashe ? :)
Имaш пoентa у oвa ?
Минaтaтa сезoнa...
Пa дoбрo минaтaтa сезoнa и Флaмини не игрaше тoлку лoшo, бaшкa им шлaпнa гoл нa Сити, другo и Венгер не прaвеше глупи пoтези лaни, бaшкa oсвoивме титулa...
Акo не oд сеa нaтaму местo oвaa сезoнa aј секoј викенд дa си ги глеaме утaкмиците oд лaнскaтa...

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Да не набројувам,многу играчи ни се имат нудено меѓу кои и негов тимски колега. Тие 30м се проблем брат,јас би ги дал.Но експертот дали би дал толку пари?(мислам на Венгер,нели Карваљо,Дракслер,Суарез и уште многу други од порано не ги зедовме поради повисока цена)

Евентуално да се земе Хумелс би имале најдобра одбрана во ПЛ,но ако остави на Фламини за ДМ пак ќе бидеме незадоволни и пак ќе примаме безвезе голови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom