Знам дека Фламини праи грешки ама ете мене ме нервира тоа шо Ремзи мисли само на голови, а не пример на точен и прецизен пас...
Но грешките и глупавоста на Фламини не коштаат многу повеќе од лошата форма и себичноста на Ремзи.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знам дека Фламини праи грешки ама ете мене ме нервира тоа шо Ремзи мисли само на голови, а не пример на точен и прецизен пас...
Да, ама ете мене повеќе ме нервира Ремзи...Но грешките и глупавоста на Фламини не коштаат многу повеќе од лошата форма и себичноста на Ремзи.
Класата е важна, а и реално гледано има дефицит на добри штопери на пазарот.У каква форма игра, нема баш да се осреќите.
А знaчи и вие идевте пo негo бaш зoштo лoшo игрa, a вие секaкo сaкaте вo тимoт еднa кoнстaнтa, a не кo кaј нaс шo е Алексис, a ?У каква форма игра, нема баш да се осреќите.
Како иде она form is temporary class is permanent![]()
Да, ама ете мене повеќе ме нервира Ремзи...
Имaш пoентa у oвa ?I minatata sezona te nervirashe ?![]()
Да не набројувам,многу играчи ни се имат нудено меѓу кои и негов тимски колега. Тие 30м се проблем брат,јас би ги дал.Но експертот дали би дал толку пари?(мислам на Венгер,нели Карваљо,Дракслер,Суарез и уште многу други од порано не ги зедовме поради повисока цена)@Гард муабетот за Хумелс од прееска
http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/mats-hummels-wants-arsenal-move-4593600