Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
@Кртола Санчез во нападот може да биде дури попродуктивен од на крило. Мислам дека е гол играч, кој сака да игра напред, веднаш во Жиру. Можеби би имале и некоја преформулација во играта, во смисол Санчез да е секогаш до Жиру и со тие добри кратки пасој на Жиру, да функционираат беспрекорно (тие двајца). Ако ги додадеме Озил и Тео, имаме тим за респект. Голем тим, за големи дострели. Значи со здрави Ремзи, Озил, Санчез, Тео и Жиру кај ќе ни биди крајот. Само здрави и живи. Венгер се правеше чекор по чекор за да дојде до ваков тим. Сеуште стојам на тоа дека ни треба само уште еден ДМФ. Напаѓач да очекуваме, можеби е премногу, но ДМФ ни е повеќе од потребен. А Венгер рече дека сеуште сме на пазарот. Така да, In Arsene We Trust. :D[DOUBLEPOST=1407279081][/DOUBLEPOST]

Секој беше изреволитран, особено ти, оти те шигареја на училиште дека тимот твој губи. Знам како е, не бери гајле, али верата секогаш треба да ја имаш. Без неа ништо. :)

@Кртола Санчез во нападот може да биде дури попродуктивен од на крило. Мислам дека е гол играч, кој сака да игра напред, веднаш во Жиру. Можеби би имале и некоја преформулација во играта, во смисол Санчез да е секогаш до Жиру и со тие добри кратки пасој на Жиру, да функционираат беспрекорно (тие двајца). Ако ги додадеме Озил и Тео, имаме тим за респект. Голем тим, за големи дострели. Значи со здрави Ремзи, Озил, Санчез, Тео и Жиру кај ќе ни биди крајот. Само здрави и живи. Венгер се правеше чекор по чекор за да дојде до ваков тим. Сеуште стојам на тоа дека ни треба само уште еден ДМФ. Напаѓач да очекуваме, можеби е премногу, но ДМФ ни е повеќе од потребен. А Венгер рече дека сеуште сме на пазарот. Така да, In Arsene We Trust. :D[DOUBLEPOST=1407279081][/DOUBLEPOST]

Секој беше изреволитран, особено ти, оти те шигареја на училиште дека тимот твој губи. Знам како е, не бери гајле, али верата секогаш треба да ја имаш. Без неа ништо. :)
Ти благодарам просветителе

Арсенал немаше да биде тоа што е да не беше тврдоглавоста на Венгер.Човекот направи трансформација на целиот клуб го претвори во светски бренд и екипа која е синоним за убав и атрактивен фудбал.Како е можно три утакмици да го поништат тоа ?
Секој со свој став, еве сега има финансии да земе скоро па било кој играч на пазаров, слободно нека ме демантира и нека освои ПЛ, никој нема да биде посреќен од мене

Секој со свој став, еве сега има финансии да земе скоро па било кој играч на пазаров, слободно нека ме демантира и нека освои ПЛ, никој нема да биде посреќен од мене

:facepalm:Ај Меси, можи да го земи?

Арно реков не те цитирам уште од пред 1 година, мислев порасна, ама ништо. :tapp:

Еј еј,многу летнавте за Жиру.Полека малку. Незнам кој да го има во тимот Жиру е Жиру.Што кога Озил,Санчез,Волкот и Ремзи ќе му дадат топка кога овој од што е бавен не може да ја стигне,промашува дури и топки наместени на тацна.Се е океј,борбен играч,технички добро потковен,тимски играч,но не заборавајте дека е и бавен,тромав и е неквалитетен во завршницата.
Титула во ПЛ не се освојува без напаѓач.Јунајтед сите титули што ги освоил ги освоил со играчи во нападот како Кантона,пичето Нистерлој,Руни,Роналдо,Ван Перси.Челзи со Дрогба.Сити со Агуеро,Џеко.Арсенал со Анри,Беркамп,Анелка.Искрено и реално Жиру е добар играч,но не доволно добар за тој да го предводи нападот кој сакаме да стигне до титула во ПЛ,значи ЕПЛ.Не шпанско,германско или македонско.А не пак италјанско,за таму е меси. :)
Според мене доколку Арсенал оваа година освои ЕПЛ тоа ќе најмногу заради Венгер и Ремзи со Волкот.
За Санчез сум сеуште скептик,чекам да ме демантира.[DOUBLEPOST=1407293122][/DOUBLEPOST]Иначе,напизден сум до даска у Недела сум за Грција Калитеа па ќе си апнам од газот ама мора да ја гледам утакмицава.Некој ако знае да ме упати дали има локал или било што да ја пратам утакмицава.

Последно уредено:
Све тоа убаво што викате Волкот ке биде лидер, Санчез ке биде лидер.

Ремзи е човекот кој ке ви биде мотор и оваа сезона. Никој во Арсенал не може да извади таков индивидуализам како него.
Да не зборам дека самодовербата му е sky high...

Јасно е тоа, Ремзи е моторот на екипата, со него здрав и другите ќе играат.
Муабетот ми е дека Тео не е лидер ама Тео е играч што има удел во 30+ голови (дали стрелец дали асистент) во сезона кога е здрав.
Тоа неможеше лани никој да го надополни и тука беше главниот проблем зашто ние паднавме во втората половина од сезоната (без Волкот и Ремзи)

Е сеа замисли го со Озил и Санчез (лани кога Тео беше здрав Озил играше подобро пошто му треба таков играч), ако биде здрав јас сум 100% убеден дека ќе учествува во 40тина голови (стрелец + асистент) сезонава.

Не заборавајте за ротација ги имаме Окс и Казорла, кој мислам дека може дури и за прв состав да конкурираат. Окс ми остави многу добар впечаток за време на купов.

Не заборавајте за ротација ги имаме Окс и Казорла, кој мислам дека може дури и за прв состав да конкурираат. Окс ми остави многу добар впечаток за време на купов.
Потполно се сложувам,сите очекуваат Џек да блесне сезонава јас мислам дека тоа ќе биде Окс.

Арно реков не те цитирам уште од пред 1 година, мислев порасна, ама ништо. :tapp:
Добро бе тато извини
Има еден клучен збор во мојот пост очигледно за тебе непознат
СКОРО
" Англиски: almost

Примери:
Беше скоро пладне .
Јас сум скоро готов со
подготовките“

Има време ќе научиш

[DOUBLEPOST=1407293122][/DOUBLEPOST]Иначе,напизден сум до даска у Недела сум за Грција Калитеа па ќе си апнам од газот ама мора да ја гледам утакмицава.Некој ако знае да ме упати дали има локал или било што да ја пратам утакмицава.

На шеталиштето покрај кејот има 3-4 кафетерии кои даваат фудбал преку летото. Со оглед на тоа дека не е Премиер Лига, преку ден, или рано сабајле кога ке станеш, прошетај, обично имаат табли пред кафетериите, пишано кој меч го даваат вечерта.

Според СкајСпортс Барса испратила понуда за Вермален,што значи ова ни е трет капитен што ќе оди кај нив.Овој пат е оправдано и испадна коректен нашиот капитен на папир ако прифати кај каталонците. :)

Има инфо во врска со тоа кој би бил новиот капитен на Арсенал?

Ако си оди Вермален, а се купи некој што ќе го замени Артета, ќе треба Венгер да избере нов капитен. Пер? Кос? Ремзи? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom