Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Стримче ово оно нешто ова на јутјуб не работи кај мене....

До кое дереџе стигнавме што Монреал го играме како штопер :D
Како и да е,сакам Анри да ни брцне голче :)

http://www.ifeed2all.eu/watch/271727/1/watch-new-york-red-bulls-vs-arsenal.html

Јас тука гледам.

Од пред два месеци ставив МахТВ пак, ама уште не ми е активиран пакетот за СК и Арените, се чувам за старт на сезона. До тогаш на стримови, и онака слабо гледам.

Интересни трансфери се дешаваат, жал ми е за Џенкс да оди на позајмица, Арсеналовец е through and through, нешто како Гроскројц во Дортмунд, освен што нашиов не пее на трибини :D

Мое мислење е дека би било добро да се земе Кедира, секако со намалена плата (180к е многу), има големо искуство и сигурно ќе ни помогне кон освојување на повисоки дострели од лани, а и со самото купување носи одредена тежина како име, што нам ни е потребно. Верувам дека истото ќе ни се исплати во форма на договори за спонзорства.

Исто така мислам дека ни треба напаѓач покрај Жиру кој знае да фрустрира максимално, промашува зицери, иако имаше солидна бројка лани. Имаше и доста промашени. Мора да се земе предвид и пад на форма, повреда.. Бало не би би била лоша опција, иако е тежок карактер. Мислам дека е добар голгетер, и млад.

Како и да е, се надевам на солидна сезона и мислам дека како и лани, ќе се држиме до врвот, а дали ќе бидеме таму на крај на мај, ќе ни требаат помалку повреди и помалку тврдоглавост од Венгер во поглед на избор на тим, ротации и поставување тактика во зависност од противникот.[DOUBLEPOST=1406411296][/DOUBLEPOST]
Ви препорачувам да гледате на ЕСПН, прилично сум сигурен дека на ко-коментаторов ова му е прва фудбалска утакмица што ја гледа во живот.
И мене така ми делуваше коментаторов.. Амери бе!

Ова голманчево нивно што спаси аии, штета за акцијата... :(

Зар очекувавте повеќе со тим кој е без напаѓач и без централни дефанзивци против тим кој веќе игра натпреври во лига?

Да стегнат повеќе уште 2-3 ќе ни дадат. Сеа да го видиме Чуба у второ, и Дијаби исто.

Џеки пушачов, ко некој пит бул е :D
има има во него многу што да излезе чичо ќе го среди само да не се повреди
Анри :cuc::cuc::cuc:
уште има сила во нозене спринтови да прај а ќе полни 37 години....
кога ќе ми текне дека Дрогба изјавуваше дур беше во челзи дека е побрз од Анри :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::pos::pos::pos:[DOUBLEPOST=1406413006][/DOUBLEPOST]Ајде АБУУУУУУУУУУУУУ[DOUBLEPOST=1406413622][/DOUBLEPOST]ЖЕНА ТИ СЕ ЕБЕЕЕЕ СИДИИИИЈАААААААААААААААААА
СУДИЈАААААААААА СУДИЈААААААААААААААА

Последно уредено:
слабо одиграно каков и да бил составот

Шо е тоа е, важно е да се набилда фитнес за време на припремиве.Дали некако многу малце предсезонски пријателски имаме во според со другите екипи од ПЛ или така ми изгледа само.

Шо е тоа е, важно е да се набилда фитнес за време на припремиве.Дали некако многу малце предсезонски пријателски имаме во според со другите екипи од ПЛ или така ми изгледа само.

имаме Емирати Куп и Комјунити со Сити 6 дена пред да почнит сезоната
затоа

Ќе има хајлајтс на официјалната страна?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom