Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
И овие Германциве бе без осет, ги изрезилија на домашен терен .
Кедира е одличен играч, ако го земе Венгер ќе биде многу јако, башка уште малце цел репрезентација на Германија ќе напраиме.
Башка ја мислам Џоел ќе го биде у Англија, зошто да не. Озил има да го отвори Џоел исто ко Санчез и Тео.[DOUBLEPOST=1404886265][/DOUBLEPOST]Yet one Mesut Ozil has managed to demonstrate at the World Cup that he possesses speed up there with the very best.

FIFA records show that the playmaker clocked a top speed of 32 kilometres per hour in Germany's 1-0 quarter final against France.

Муња

Сите убаво се изначеститавте, а нема ништо официјално.
Ако ја ќе си почекам на арсенал.сом прво :D

Сите убаво се изначеститавте, а нема ништо официјално.
Ако ја ќе си почекам на арсенал.сом прво :D

Пишав јас сигурни се само се чека М`вила да излезе од лекарските за да ослободи место :D.

Озбилно, најмногу ме нервираат наслови од типот transfer is near close или договорени се личните услови уште клубовите да се договорат итн... само done deal признавам a не уште малку done deal тоа уште малку е уште премногу.

Ја го сметам ова со Санчез за завршено, сеа вниманието и мислите ми се насочени кон Бендер/Кедира и фитнес тренерот на германската репрезентација :D

А како ќе го претстават на презентацијата на Пума кога Санчез носи Најк?

Епа сигурно нема да носи он дрес со најк

Нешо у овој стил
article-2353678-1A9E87F8000005DC-805_634x433.jpg

:D

Puma и Arsenal, #StrongerTogether, претставување 10ти јули.

Part 1

Future

Victorious

Forever

Arsenal сега има 4 милиони следбеници на твитер, трет најмногу следен фудбалски клуб.
image003-1.jpg

Многу се пофраерчил Ремзи со фрузурата, го имитира Жиру нешто.

Артета е кралот за тие работи :D

John Cross @johncrossmirror 6h

Exciting times for Arsenal. Debuchy set to be announced. Sanchez has agreed a four year deal and #afc hope to complete the signing soon.

Sanchez might possibly be the most exciting striker signing since Bergkamp. Henry evolved. Sanchez and Bergkamp already top class.

If they can add Lars Bender - No1 choice as holding mid - and a few players round edges (No2 keeper, Remy, c/half) then what a squad..

Реми или некој друг бекап напаѓач треба да бидат последни на приоритетите, ако остане време, пари и ако се укаже прилика. По Санчез и Дебуши, најважно е да се реши позицијата ДМ, дали ќе биде Шнајдерли, Бендер, Кедира или некој сосем трет не е ни важно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom