Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Само да не заборавите дека наскоро ќе излезат нови дресови од Пума, така да овие од Најк ќе бидат демоде, но сигурно па ќе има големи попусти на старите дресови.
Да,знам, ама оган ќе бидат тие,затоа и прашувам се за дрес,сигурно ќе има некој попусти:D Ама па ништо нема на официјална страница,само маици,тренерки,чаши..:unsure:[DOUBLEPOST=1402085961][/DOUBLEPOST]
Koa sme veke kaj dresovi, ako ima nekoj od aliekspres naracuvano da mi kaze dali i koi davacki se plakaat i dali moze na carina da mi go zaplenat dresot kako kopija ?
И мене ме интересира ова,ако порачуваш контактирај ме :D[DOUBLEPOST=1402086933][/DOUBLEPOST]Подолски 3 асистенции и гол за Германија,Озил асистираше на голот на Полди (y)

Последно уредено од модератор:
Читам Полди растур направил на пријателскава.

Како си се комбинираа Полди Озил па па па, јако ептен. Полди си буши, асистенции ово оно од све по нешто. (y)

А си слушнал ли ти за терминот squad depth???
И на никого не му е загаранитирано прво место во тимот, а сигурно ниеден играч не може цела сезона да ја изигра во топ форма и без да се повреди.
Во Барса имаше клаузула со која мораше одреден број натпревари да игра стартер, а кај нас ќе дошол за да грее клупа за некаков си сквад депт. Добар.

Новите дресови кога ќе се објават?

Гнабри лани најдобро крило ни беше.

Па од Подолски сто пати беше појак

Шо вика штампата за Арсенал:

Arsenal and Manchester United face competition from Paris St-Germain for Real Sociedad winger Antoine Griezmann, 23, with the Basque club keen to sell before the World Cup starts

QPR striker Loic Remy, 27, wants to join Arsenal more than any other teams interested in signing him.

The agent of Napoli forward Lorenzo Insigne, 23, claims it is to be an honour to be linked with Arsenal, who are are preparing a £17m bid.

И плус секојдневните за Фабрегас, кој дури не ни ги читам.

Цело време со овие ќе не поврзуваат на крај сосема друг играч ќе се земе како лани со Озил.Колко ме нервира трансфер периодот.

Реално е Реми да го земиме, се зборва многу за него и мислам дека можиме да го купиме. Реално е и нов десен бек да земиме.

Се друго е шпекулација.

BpjlGJXIgAEFKXh.jpg:large

Фреди рипнал у тавче, ај за арно за убоо, па нека му се множат ганерчиња!

Го мислев дека е педер цело време,а и беше? :confused:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom