Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За втор голман романецон Пантилимон, слободен играч е., не знам што се чека.
Висок 2м распон на раце 4м, кога го заменуваше Харт ми стоеше како подобар голман од него.
Ако се враќа во Англија кај нас ќе игра освен ако тимот не го сака.
Ako Барса сака да го врати Туре назад, многу тешко.
Мислиш дека Фабрегас ќе го одбере Сити пред Арсенал?[DOUBLEPOST=1401661067][/DOUBLEPOST]Да не се разбереме погрешно, мислам дека ние ги држиме конците т.е. Венгер. Ако нејќе да го потпише нема да иде кај нас у спротивно 90% сум сигурен дека ќе иде кај нас.
Барса мора да ја прифати нашата понуда пошто иаме first option а поради тоа што финансиски сме постабилни можеме да му понудиме солидна плата. Плус фактот што огромен дел од навивачите уште го сакаат.
Големо име и голем трансфер нема да се деси во јуни-јули. После светското се заминва на одмор. Но, но, сепак мислам дека Венгер можеби има еден скриен адут во ракавот, бидејќи ако Фабрегас си оди од Барса (а ќе си оди), Венгер прв ќе дознае. Прашање е дали Цеск сака да игра во Арсенал, повторно. А Венгер секогаш викаше дека за Фабрегас секогаш ќе има место во Арсенал.
Штета што Барса уништи таков плејмејкер. Голема штета.