Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Зелалем го има на сликиве на тренинг па баш ке ми биде кејф ако влезе барем 15 минути од клупа

Аман веќе со ова,што болест ги фатила :mad:.Иначе Вилшер и Волкот се неизвесни за утре,има големи шанси Бендтнер,Гнабри и Подолски да бидат стартери..За сабота против Тотенхем треба да биде на располагање и Чемберлејн.

Чамбо од наредната недела почнува со тренинзи така да сигурно нема да го има на располагање со Тотенхем, и да игра Фламни лев бек не е проблем зар заборавивте кој играше лев бек кога Арсенал стигна финале лига на шампиони, а исто така може и Сања да игра како лев бек така да не е проблем таа позиција може и вака да се искомбинира,
--------------------Војче-----------------------
Џенко-------Пер------Кос----------Сања
---------Фламини-------Артета-------------
-------------------Санти------------------------
Гнабри---------------------------Подолски
-----------------Бендтнер--------------------

Поздрав ганери и среќна нова година, и убаво да си помините сите вечерва (пијано) :cool:

Заборавете го Арсенал оваа вечер.Гледајте поминете си убаво,оваа вечер крунисајте ја со некоја путка во кревет.А женските фанови обратно. :)

Среќна нова и се читаме утре. :)

Фудбалски браќа,среќна нека ви е новата година,нека ви донесе здравје, радост,љубов, успех во сите полиња :)) и трофеј/и на нашиот сакан Арсенал.

BEST CHANT
My better half is a Gooner so her Christmas present was a ticket in the away end at Newcastle on Sunday and of course I went with her – in disguise.
I laughed out loud at the Arsenal fans’ song for their keeper, to the tune of London Bridge Is Falling Down.
'Wojciech Szczesny built my house, built my house, built my house.
'Wojciech Szczesny built my house – he is Polish.
'Fabianski f**ked it up, f**ked it up, f**ked it up.
'Fabianski f**ked it up – he is Polish.'

Среќна нова ганерчиња, здравје пред се, а после тоа титула , љубов, среќа, пари итн итн.
Колку и да се пие вечер, утре во 16 часот мора да се гледа Арсеналче.
Убав помин и се читаме во новата.

Ајде Среќна Нова и од мене, се што не успеавтее во старава да го направите во новата.

А за клубов наш, да освои ЕПЛ. Се друго ќе се дојде само по себе.

Среќна Нова и од мене Ганери!! Многу среќа,здравје и успех во се и конечно заедно да славиме титули оваа година ! :)

Излезе торент со документарецот за Анри, ако некој не го гледал во пп

СРЕЌНА НОВА, и да ја прославиме со ТИТУЛА!

Ајмооооо важен натпревар, како ќе ни почне годинава :) Ајде полека станувајте, трезнете се Арсенал треба да се гледа ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom