Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ми се сере од вакви коментари. Местово е да си каже секој што мисли, ниту провоцирав, ниту навредив. Остани смирен и уживај во шпекулациите. :)

With due respect.

Чудно е како сите, освен фановите на Реал Мадрид „не се свесни“ дека Озил го прогласија за играч на Арсенал сите респектабилни медиумски извори. Од таму D_NazGUL твојот пост го сфаќа како таков, а и Јас.

Олабавете малце према навивачите на Реал.
Тешко им е, имаат дебилна управа на чело со ретардиран претседател кој со децении прави глупави трансфери. Јас да сум на нивно место би попиздел максимално.

Ги пуштија патките за Озил у негативна смисла, али чекам од некоја поозбилна страна па ќе постирам ....

Олабавете малце према навивачите на Реал.
Тешко им е, имаат дебилна управа на чело со ретардиран претседател кој со децении прави глупави трансфери. Јас да сум на нивно место би попиздел максимално.

Нема зашто да се „олабави“. Убаво си кажувам. Немам намера да глумам шериф како во другите фан клубови, чисто да не дојде до недоразбирање.

Он д топик. Што по ѓаволите е со Ба. :(

With due respect.

Чудно е како сите, освен фановите на Реал Мадрид „не се свесни“ дека Озил го прогласија за играч на Арсенал сите респектабилни медиумски извори. Од таму D_NazGUL твојот пост го сфаќа како таков, а и Јас.
Понормален пост, ми се допаѓа. Вие прогласувајте го сите, додека Арсенал и Реал не потврдат работата не е готова, нели ?
Муабетот ми беше дека ќе земете тоа голманчето и уште некој и нема да се истрошите со пари. Останува да видиме.

Понормален пост, ми се допаѓа. Вие прогласувајте го сите, додека Арсенал и Реал не потврдат работата не е готова, нели ?
Муабетот ми беше дека ќе земете тоа голманчето и уште некој и нема да се истрошите со пари. Останува да видиме.

Звучи и твоето логично. Да земеме дека е твоето точно, Јас лично ќе пратам барање да се затвори овој фан клуб. Инаку не е дека е „наш“ проблем, туку до сега не се случило толку многу медиуми да згрешат. Како и да е.. убаво рече, останува да видиме.

.. и добредојдени се сите вакви коментари :)

Ич да не ви чуе за Ба што не го земавте, важно донесовте играчина како Озил.(y)

Случајно ако не потпише Озил,идам у Лондон,озбилен сум!

Во Лондон шокирани, навивачите на Арсенал не сакаат да веруваат, според шпанска „Марка“ во последен момент во зделката за префрлување на Озил во Арсенал се вклучил Зидан, кој успеал да го стопира трансферот. Сето ова се вести кои ги пренесе „Марка“.

вистина или не, ќе почекаме уште малку :D

uhpgz.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom