Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
@vidooq

Ќе се самоцитирам. Глупо е да кажеш дека Руни немал удел во титулата на Ман Утд, ама исто е и да имплицираш дека Жиру бил со помала вредност е мизерно. Иначе за твоја информација ТРУЛ играч е играч кој пред својот врв и максимум игра далеку послабо и не исполнува ни пола од својот потенцијал(фактори:мотив,премногу пари,примитивизам). Типичен пример за тоа ти е Адриано,оној дефанзивецот од Баерн(бразилецот во затвор што заврши) и други примери меѓу кој може да се вброи и Руни. Само да ти доловам што сакам да кажам: Руни лани имаше 30+гола на 40 натпревари. И затоа не фала играч што зима 200 000 фунти не го сакам во екипа. Може само да повлече негативни реперкусии .

Човек, Руни не игра иста позиција од лани, не игра класичен шпиц, си се фатил за бројките...
Руни, и надвор од позиција природна е измислен за шпицот кој го имате сега во Арсенал...
Ако дојде кај вас да игра шпиц, ке ти стане јасно...

Не знам како сакаш да го исполни својот потенцијал од 40 гола, кога сезонава не игра на позиција на која играл цел живот...

Човек, Руни не игра иста позиција од лани, не игра класичен шпиц, си се фатил за бројките...
Руни, и надвор од позиција природна е измислен за шпицот кој го имате сега во Арсенал...
Ако дојде кај вас да игра шпиц, ке ти стане јасно...

Не знам како сакаш да го исполни својот потенцијал од 40 гола, кога сезонава не игра на позиција на која играл цел живот...

А фактот дека се дебели ко свиња, а фактот дека 3 пат бара трансфер, не дупи не сакам да дојде во тим, за поефтини пари ќе се земе некој што ќе биде помотивиран и поубедлив од руни за 200 000 неделно.

А фактот дека се дебели ко свиња, а фактот дека 3 пат бара трансфер, не дупи не сакам да дојде во тим, за поефтини пари ќе се земе некој што ќе биде помотивиран и поубедлив од руни за 200 000 неделно.

Со среќа во потрагата... ке биде тешко да се најде квалитетен, а ефтин напаѓач...

Arsenal defender Laurent Koscielny told Eurosport he is not afraid of becoming the latest key player to leave the club.

Мене искрено, не ми се верува Еуроспорт да измислуваат. :)

Еве ти го целото интервју. Е сеа разгледај по сите медиуми да видиш какви дебилни наслови имаат.
Ко оние дебилнине сајтчиња кај нас кога ќе стават наслов.
ШОКАНТНО: ГЗОТ НА СОРАЈА СЕ ВИДЕ!!!!

Е токму така звучу ова.

“I feel good at Arsenal.

“I’ve just come to the end of a complicated season, especially the first six months, but it’s over now. I want to win titles and I hope the club has the means. It deserves it. Does the club want to keep me? That question is also there.

“If the club has the means to compete with the best, I have no reason to leave. But if it fights every year for Champions League [qualification] it’s hard psychologically to be under such constant pressure.
“I do not want to go anywhere. Of course I want to know another championship, but it’s complicated.
“I want to lift trophies and to have a winning record. I hope the club will give me the means. If this weren’t the case, I’d look elsewhere.

Не ве бива за тролови (освен Ѓаволов :D) требаше некој од линковиве да води кон Торес типс :(

Мене прво ми текна на тоа, ама последната објава на мојот профил (види) ме натера да измислам нешто друго. :D

Edit: Претпоследна била уствари.

Мене прво ми текна на тоа, ама последната објава на мојот профил (види) ме натера да измислам нешто друго. :D

Edit: Претпоследна била уствари.

А бе остај го скаузер што знае он.. титула не знаат да освојат и тука на сиротињи ќе се јачаат (n)
--- надополнето: 5 јуни 2013 во 00:34 ---
Него ОМГ сега го видов насловов на првиов линк :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Што е следно: ШОКАНТНО! СОРАЈА СЕ РАЗБУДИ !! :facepalm:

Така се освојува титула со купавање на играчи од партизан.:notworthy:

Каков играч ти сакаш за у младинската школа 25годишен играч којшо претходно има освоено ЛШ ?

Rooney agrees to move to Arsenal , on condition that he erans 300.000 pound a week [Goal.com]
И овие од гол колку интересни шпекулации пишат:pos:

Gonzalo Higuain: "I have offers many outside Spain, but I decided to accept the offer of Arsenal, but that does not mean that I have finished all the procedures move to Arsenal, but there are still negotiations between me and them"

"I decided to go there because I'm still young and I see that the way the team played for me too and you'll get used to there quickly"
--- надополнето: 5 јуни 2013 во 15:45 ---
Инаку од Опта исто така дошле до заклучок дека фудбалерите на лондонски Арсенал би биле шампиони во Премиерлигата доколку не ги примеле деветте голови по сопствена грешка минатата сезона. Доколку би се поништеле головите кои фудбалерите на Арсенал ги примиле по сопствена грешка, Арсенал би завршил на првото место на табелата со 80 бодови, додека Манчестер Јунајтед би биле второпласирани со 75 бодови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom