Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
тууууууууууу за артета вика замена , кокелан како играше и со свонси и со челзи може комотно и да му конкурира за позицијата

Добар е ама не е дораснат да ја брани четврката позади. Ептен се гледаше колку ни фали Артета.

Velev jas i predhodnata utakmica daj go be malku Jenkinson on ne pa ne epa sa :noze:

Добар е ама не е дораснат да ја брани четврката позади. Ептен се гледаше колку ни фали Артета.
може да е проблем , од што сака да се докаже и да се избори за тимот , па го имаше на сите страни на теренот , од другата сезона сигурен сум дека ке го гледаме активно ... има шут има дриблинг знае да украде топка , добар техничар се на се и тек има 20 години
и се надевам исто така дека против вест хем ќе го гледаме џенкинсон зашто сања е срање и логично е што не добива нов договор, спремен е да се шитка у јуни

Фабиански, Сања, Андре Сантос, Скилачи, Росицки, Аршавин и Жервињо... според мене сите овие треба да добијат шут карта на лето. Ваков беден Арсенал одамна не сум гледал. А и Венгер добива 70 милиони евра на располање 1 евро не потроши до сега... право у Панада старче!
Инаку фан сум на Арсенал од кога знам за себе, да не речете овој некој натрапник. :)

Од денешнава утакмица позитивно ме изненадија Ремзи и Волкот.Во 1во пол. кога на сите им беа сечени нозете,Волкот беше единствениот што можеше да започне акција.Ремзи со влевањето пак донесе многу креативност...

Од денешнава утакмица позитивно ме изненадија Ремзи и Волкот.Во 1во пол. кога на сите им беа сечени нозете,Волкот беше единствениот што можеше да започне акција.Ремзи со влевањето пак донесе многу креативност...
Kaza dobro za Theo :eek: OMG ne mi se veruva bravo bravo....:pos:

Смеј ми се,али ја сум најреален од тука :D
eusa_clap.gif

Не озбилно, Ремзи, најкритикуваниот играч од сите нас во последниве две утакмици се сосем солиден.

Со В.Хем дефинитвно сакам да го видам Карл како стартер. Ништо не губиме со тоа, може само да добиеме.

Ремзи беше океј само изгуби неколку топки во непотребни "пимплања"

Еееееееее ако ми даде некој торент без вируси значи за документарниот филм за историја на Арсенал,од почетокот на овој клуб до денес(снимен мислам 2003),го частам шо му душа сака :)

На Венгер казниве со Пер the repo man што му се воведени добра идеја ама многу ефтино бе за избегнување тест на урина, тоа најскапо треба да е одма се дознаваат работи преку неа :D

На Венгер казниве со Пер the repo man што му се воведени добра идеја ама многу ефтино бе за избегнување тест на урина, тоа најскапо треба да е одма се дознаваат работи преку неа :D
Шо збориш бе другар? :confused:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom