- Член од
- 26 октомври 2011
- Мислења
- 1.605
- Поени од реакции
- 1.167
Прашај го дедо венгер[/quo
Jas pak sakav tebe da te prasam ne dedo miПрашај го дедо венгер![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прашај го дедо венгер[/quo
Jas pak sakav tebe da te prasam ne dedo miПрашај го дедо венгер![]()
![]()
Kaжи пријателе, кои играчи каде би играле според тебе, напиши ја формацијата?Пријателе, потребна ни е формација со 2 напаѓача, па ако не е таа баш 4-4-2 во ред, let it be...
Но ни е потребна некоја каде што би имале ефективна средина ( Како што имавме пред години со баш оваа ) и мнооогу по ефективен напаѓачки тандем ( а овие фудбалери што ги имаме се за таков фудбал!)
Доколку играме 4-4-2.Kaжи пријателе, кои играчи каде би играле според тебе, напиши ја формацијата?
Доколку играме 4-4-2.
Средина :
Волкот/Окс - Вилшер/Артета - Санти - Росицки/Жервињо.
Имаме значи дм позицијата здрав доколку е одличен Диаби.
Напад.
Полди-Жиру. ( Во формација со 2 шпица би се снашол одлично и Шамак , и секако Волкот од време на време може да игра напад...)
И ќе не отворат како паштета противниците, крилата кога ќе одат напред остануваме само со двајца во средина и секогаш ќе бидеме надиграни.Доколку играме 4-4-2.
Средина :
Волкот/Окс - Вилшер/Артета - Санти - Росицки/Жервињо.
Имаме значи дм позицијата здрав доколку е одличен Диаби.
Напад.
Полди-Жиру. ( Во формација со 2 шпица би се снашол одлично и Шамак , и секако Волкот од време на време може да игра напад...)
Преферира, но сериозни резултати не сме виделе со години и години... а состави сме имале за респект.И ќе не отворат како паштета противниците, крилата кога ќе одат напред остануваме само со двајца во средина и секогаш ќе бидеме надиграни.
Венгер секогаш преферира тактика со добри средни играчи кои ќе ја држат топката во средина. . Пример, Жервињо, Артета , Санти, Волкот (од твојата формација), нема да успеат да ја држат топката во средина, ниту пак доволно да покриваат за назад.