Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Пак нека игра Фабрегас со раце во 16-ник, а Шамак нека тренира шут на важни натпревар! Сигурно ќе освоиме трето место вака...

Лелееееееееееееееееееееееееееееееееееее како можеа да дозволат вакво нешто, леле колку се нервирам :nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

Ќе ја освоиме титулата со победи само на гостински терен.:tv:
пс:одам да гледам како ремизира Јунајтед. :))

Е вакви утакмици се губе титила, срамота почеток на сезоната а веќе имаме 3 порази на емирати...

фатимо ги се за јајца на тотенхам од 2-0 на 2-3 браво за наши и за венгера највише пизда му матер :@:@:@

ц ц ц ебате дебили... сами се победивме не не победи тотенхем...

Во една иста година 2 порази од тотенхем во лигата...

кога го видов анри на трибини солзи ми протекоа...

знам дека пак ке викате дека после секој пораз го отпишуваме тимот ама факт е дека сега и на преостанатите два домашни порази имавме шанса да го зграбиме првото место, ама очигледно е дека не поднесуваме притисок, со победа ке избиеме на прво место а тие уште пред да заврши се гледаат таму на врвот а истото го правам и јас и затоа многу тешко поднесувам ДОМАШНИ порази па уште со пресврт е тогаш кршам тастатура

Јас мислам дека Емирати стана пазар не стадион, или подобро е хуманитарна организација за спасување сезони на туѓи екипи и ПОЧНУВАМ ДА СЕ ПРЕМИСЛУВАМ ЗА ВЕНГЕР, СЕ ПОВЕЌЕ САКАМ ДА МУ УДРАТ КЛОЦА !!!!!!!!!!!!!!!!

Јас мислам дека Емирати стана пазар не стадион, или подобро е хуманитарна организација за спасување сезони на туѓи екипи и ПОЧНУВАМ ДА СЕ ПРЕМИСЛУВАМ ЗА ВЕНГЕР, СЕ ПОВЕЌЕ САКАМ ДА МУ УДРАТ КЛОЦА !!!!!!!!!!!!!!!!
abe so e kriv WENGER koga na teren igraat debili da mu ebam se po spisok da mu ebam jas vdup u pucku mater LEELE

Se vrlam od negde MADAFAKA!!!!
GOVEDA@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@

Најмногу ме изнервира што тотенхем немаа никаква игра а не победија тоа ме изнрвира најмногу. Да те тепаат без игра

Ќе ја освоиме титулата со победи само на гостински терен.:tv:
пс:одам да гледам како ремизира Јунајтед. :))

Оти Арсенал изгуби, запали и свеќа, па мош Господ ќе те послуша Јунајтед да изиграат нерешено. :) Е тва е тва шо ти говорам :) Комплекс...

abe so e kriv WENGER koga na teren igraat delibi da mu ebam se po spisok da mu ebam jas vdup u pucku mater LEELE

Se vrlam od negde MADAFAKA!!!!
GOVEDA@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@
А кој е крив, јас да не ги избрав тие дебили да играат на терен

Најмногу ме изнервира што тотенхем немаа никаква игра а не победија тоа ме изнрвира најмногу. Да те тепаат без игра
Па не ни прави тоа само Тотенхем, ни го прави тоа и челзи и манчестер појаките екипи ние им ја вршиме нивната работа

Со дечиња до титула во ПЛ-никогаш...само ќе си се нервираме и пцуеме

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom