Фан Клуб: Арсенал

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Пак нека игра Фабрегас со раце во 16-ник, а Шамак нека тренира шут на важни натпревар! Сигурно ќе освоиме трето место вака...

Член од
13 август 2010
Мислења
236
Поени од реакции
5
Лелееееееееееееееееееееееееееееееееееее како можеа да дозволат вакво нешто, леле колку се нервирам :nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Ќе ја освоиме титулата со победи само на гостински терен.:tv:
пс:одам да гледам како ремизира Јунајтед. :))

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.842
Поени од реакции
499
Е вакви утакмици се губе титила, срамота почеток на сезоната а веќе имаме 3 порази на емирати...

Член од
19 јули 2010
Мислења
250
Поени од реакции
4
фатимо ги се за јајца на тотенхам од 2-0 на 2-3 браво за наши и за венгера највише пизда му матер :mad::mad::mad:

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.229
Поени од реакции
14.570
ц ц ц ебате дебили... сами се победивме не не победи тотенхем...

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.116
Во една иста година 2 порази од тотенхем во лигата...

кога го видов анри на трибини солзи ми протекоа...

Член од
13 август 2010
Мислења
236
Поени од реакции
5
знам дека пак ке викате дека после секој пораз го отпишуваме тимот ама факт е дека сега и на преостанатите два домашни порази имавме шанса да го зграбиме првото место, ама очигледно е дека не поднесуваме притисок, со победа ке избиеме на прво место а тие уште пред да заврши се гледаат таму на врвот а истото го правам и јас и затоа многу тешко поднесувам ДОМАШНИ порази па уште со пресврт е тогаш кршам тастатура

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
Јас мислам дека Емирати стана пазар не стадион, или подобро е хуманитарна организација за спасување сезони на туѓи екипи и ПОЧНУВАМ ДА СЕ ПРЕМИСЛУВАМ ЗА ВЕНГЕР, СЕ ПОВЕЌЕ САКАМ ДА МУ УДРАТ КЛОЦА !!!!!!!!!!!!!!!!

muzata

Gunner
Член од
22 декември 2009
Мислења
81
Поени од реакции
3
Јас мислам дека Емирати стана пазар не стадион, или подобро е хуманитарна организација за спасување сезони на туѓи екипи и ПОЧНУВАМ ДА СЕ ПРЕМИСЛУВАМ ЗА ВЕНГЕР, СЕ ПОВЕЌЕ САКАМ ДА МУ УДРАТ КЛОЦА !!!!!!!!!!!!!!!!
abe so e kriv WENGER koga na teren igraat debili da mu ebam se po spisok da mu ebam jas vdup u pucku mater LEELE

Se vrlam od negde MADAFAKA!!!!
GOVEDA@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Најмногу ме изнервира што тотенхем немаа никаква игра а не победија тоа ме изнрвира најмногу. Да те тепаат без игра

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Ќе ја освоиме титулата со победи само на гостински терен.:tv:
пс:одам да гледам како ремизира Јунајтед. :))
Оти Арсенал изгуби, запали и свеќа, па мош Господ ќе те послуша Јунајтед да изиграат нерешено. :) Е тва е тва шо ти говорам :) Комплекс...

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
abe so e kriv WENGER koga na teren igraat delibi da mu ebam se po spisok da mu ebam jas vdup u pucku mater LEELE

Se vrlam od negde MADAFAKA!!!!
GOVEDA@ @@@@@@@@@@@@@@@@@@
А кој е крив, јас да не ги избрав тие дебили да играат на терен

Член од
13 август 2010
Мислења
236
Поени од реакции
5
Најмногу ме изнервира што тотенхем немаа никаква игра а не победија тоа ме изнрвира најмногу. Да те тепаат без игра
Па не ни прави тоа само Тотенхем, ни го прави тоа и челзи и манчестер појаките екипи ние им ја вршиме нивната работа

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Со дечиња до титула во ПЛ-никогаш...само ќе си се нервираме и пцуеме

Kajgana Shop

На врв Bottom