Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
све на свет да му ебам на судијата тоа ли е за црвен фамилија да му ебам![]()
Ве згазивмо![]()
Лани цела сезона имавме 3 годинава 6 кола 2 порази па сеа види ти ,нека почне да купува венгер квалитетни играчи у одбрана и еден голман под идно зошто вака го наебавме со оноа квазимодно на гол , ама ај само да е он добро би било туку проблемот е што цела одбрана е таква со исклучок на сања другото све хендикепирано посебно централните одбрамбени на чело со косчелни (12 милиони.. ццццц се дава ли за ваква дупка бе) единствено што ме радува е враќањето на вермален за некое коло па да им покаже како се игра во одбрана а не како овие без душа играат, убаво го бараше реал клиши пред некоја сезона , абе продај тоа ѓубре да не го гледам по лева страна , 5 години игра врвен фудбал у голем клуб уште не научи да избацува топка и да не паничи у шеснаесетник а за напад да не збориме "звероња" али што е тоа е само едно нешто ми се врти во глава во моментов , дали лесната победата во карлинг не чинеше мн скапо ,хмм јас мислам да ..Брависимо
2 пораз на домашен терен сезонава а не сме ни што се вика ноемрви почнати.
Лани цела сезона имавме 3 годинава 6 кола 2 порази па сеа види ти ,нека почне да купува венгер квалитетни играчи у одбрана и еден голман под идно зошто вака го наебавме со оноа квазимодно на гол , ама ај само да е он добро би било туку проблемот е што цела одбрана е таква со исклучок на сања другото све хендикепирано посебно централните одбрамбени на чело со косчелни (12 милиони.. ццццц се дава ли за ваква дупка бе) единствено што ме радува е враќањето на вермален за некое коло па да им покаже како се игра во одбрана а не како овие без душа играат, убаво го бараше реал клиши пред некоја сезона , абе продај тоа ѓубре да не го гледам по лева страна , 5 години игра врвен фудбал у голем клуб уште не научи да избацува топка и да не паничи у шеснаесетник а за напад да не збориме "звероња" али што е тоа е само едно нешто ми се врти во глава во моментов , дали лесната победата во карлинг не чинеше мн скапо ,хмм јас мислам да ..
поззз
Прво да го пофалам голманот на Њукасл зашто да не беше тој , нашиот тим ќе издвоеше победа !
Имаа еден удар во рамки на гол , не победија... фудбал е.
Многу сум исфрустриран , но тоа е...
Само се надевам дека Насри и Вилшер ќе се спремни веќе за сл меч дека тоа што се пожалија на повреди и што беа заменети нема да искочи со уште некоја мистериозна повреда како на пример Вермален..