Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Аршавин почна да асистира ,Росицки неможе гол да дае ,сонг стинга ...

Можеби Росицки промаши нешто невозможно ... што требаше да бира кај да шутира , но сепак Сонг следна акција ја круниса со погодок од претешка позиција!!!
Браво , ова ни требаше , ваква игра очекував и барав од играчите , и како и секој друг навивач и фан конечно ја добив , сега да видиме Вела како ќе се растрча може ли подобро да заврши мечот за нас?

Епа дечки честита нека ни е оваа тешко заработена победа , велам тешко само поради тоа што премногу погодоци чисти пропуштивме поради тоа и не стигнаа на 1-1 , па второ полувреме секако за разлика од прво стегнаа нашите , заслуживме и повеќе ... но 4-1 против тежок противник од калибарот на Болтон е секогаш добредојдена!
Со тоа што Сити дома , а и Тотенхем на гости извадија само нерешени докажува дека не се способни да се борат за титула уште од првиоте мечеви веќе заостануваат ... се надевам нема никогаш да им тргне на тие 2 тима , па ајде да се собереме од болница играчите да ни искочат и да ги стигнеме Челзи!

Ama Arsavin Najak bese u Vtoro poluvreme kolku asistencii napravija so Fabregas ! Bravo za vtorovo poluvreme ! Rosicky 2 100% sansi imase utna sutira so vnatresna mesto puna da ja skova ! Camak e drvo be so ako dal gol od tamu i carlos ke daese so e 1.40 cm ! On znae samo so glava so nisto drugo ! Igra Striker ni ednas ne go vidov barem u ofsajd,a da ne zboram za sansata negova,katastrofa ! Squilaci e dobar ovoj Lorent e slab !

Тоа е добро ама колку пари испаѓа се на се да знам оти двајца сакаме да одеме

Задоволен од победата,нека ни е честито.Сонг ѕвер,вела супер,фабрегас цар и се на се заслужена победа...сега у ЛШ да ги здрвиме на Брага или кој беа таму.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom