Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.440
Поени од реакции
6.094
Аршавин почна да асистира ,Росицки неможе гол да дае ,сонг стинга ...

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Конечно и Вела да добие минутажа,ајде момче покажи што знаеш.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Можеби Росицки промаши нешто невозможно ... што требаше да бира кај да шутира , но сепак Сонг следна акција ја круниса со погодок од претешка позиција!!!
Браво , ова ни требаше , ваква игра очекував и барав од играчите , и како и секој друг навивач и фан конечно ја добив , сега да видиме Вела како ќе се растрча може ли подобро да заврши мечот за нас?

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Епа дечки честита нека ни е оваа тешко заработена победа , велам тешко само поради тоа што премногу погодоци чисти пропуштивме поради тоа и не стигнаа на 1-1 , па второ полувреме секако за разлика од прво стегнаа нашите , заслуживме и повеќе ... но 4-1 против тежок противник од калибарот на Болтон е секогаш добредојдена!
Со тоа што Сити дома , а и Тотенхем на гости извадија само нерешени докажува дека не се способни да се борат за титула уште од првиоте мечеви веќе заостануваат ... се надевам нема никогаш да им тргне на тие 2 тима , па ајде да се собереме од болница играчите да ни искочат и да ги стигнеме Челзи!

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Ama Arsavin Najak bese u Vtoro poluvreme kolku asistencii napravija so Fabregas ! Bravo za vtorovo poluvreme ! Rosicky 2 100% sansi imase utna sutira so vnatresna mesto puna da ja skova ! Camak e drvo be so ako dal gol od tamu i carlos ke daese so e 1.40 cm ! On znae samo so glava so nisto drugo ! Igra Striker ni ednas ne go vidov barem u ofsajd,a da ne zboram za sansata negova,katastrofa ! Squilaci e dobar ovoj Lorent e slab !

Член од
29 јуни 2010
Мислења
9
Поени од реакции
1
Тоа е добро ама колку пари испаѓа се на се да знам оти двајца сакаме да одеме

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Задоволен од победата,нека ни е честито.Сонг ѕвер,вела супер,фабрегас цар и се на се заслужена победа...сега у ЛШ да ги здрвиме на Брага или кој беа таму.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom