Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
добро де ти си најпаметен знаеме сега замолчи малку досаден си веќе не те прашувам тебе

Абе ја не сум најпаметен али прашуаш тешки глупости. И темава не е за да твои исповеди дека немаш пасош туку за Арсенал а ако немаш пасош сигурен сум дека никого не го интересира овде.
Цело време поставуаш глупи прашања. :tapp: Само незнам дали намерно правиш така или тренираш или пак имаш 5 години

Еј ај ве молам кажете ако се организирате заедно да одиме и ако некој знае некоја агенција што организира нека пише тука и да се договориме за да ја видиме цената со се карти и превоз до Белград и назад, ај пишувајте ако знаете.

Утре би требало да имам поконкретни информации.

Дечки имам да ви соопштам една жална и потресувачка вест...Нашиот човек, легендата на овој фан клуб, нашата икона..е баниран. Да да, тоа е Арсешавин. Сега ќе настапи една монотонија на фан клубов па јас предлагам да направиме еден вид петиција сите да се пријавиме за да го одбанираат. Причина: ќе се распадне фан клубов поради тоа што ни го нема водичот. Ајде ќе се потпишам ко прв, вие продолжете и кој има врски кај модераторите нека им пишат ПМ.

1. Carter

--- надополнето ---

Срамота е ова да ни го банираат..

Дечки имам да ви соопштам една жална и потресувачка вест...Нашиот човек, легендата на овој фан клуб, нашата икона..е баниран. Да да, тоа е Арсешавин. Сега ќе настапи една монотонија на фан клубов па јас предлагам да направиме еден вид петиција сите да се пријавиме за да го одбанираат. Причина: ќе се распадне фан клубов поради тоа што ни го нема водичот. Ајде ќе се потпишам ко прв, вие продолжете и кој има врски кај модераторите нека им пишат ПМ.

1. Carter

--- надополнето ---

Срамота е ова да ни го банираат..
Па дали е тоа могуче :nesvest:, нашиот разбивач на монотонија да го нема!

Логикс е крив! Слобода за Арсешавин!

2. zokiarsenal

Па дали е тоа могуче :nesvest:, нашиот разбивач на монотонија да го нема!

Логикс е крив! Слобода за Арсешавин!

2. zokiarsenal

Logix??? Па ова не сум го очекувал од тебе...Срамота!!!

АаАаАаАаА...НЕ!!Без него неможе.

3.АРСЕНАЛ

Премногу го здивувавте дечкото, требаше само сеир да му гледаме, вака нема на кој да не смее на фан клубов.

ако ако добро е......некого го смееше некого го нервираше.......подобро нека нема кој да не смее отколку секогаш кога ќе отворам форум да се нервирам со неговите коментари.....

--- надополнето ---

ја не се потпишувам на петицијата ;)

Како бе го банирале. Мене на моменти ме нервираше али не ми сметаја неговите постви. МИслам дека не беше до толку за бан.
Сепак јас ќе останам воздржан

Верувам дека го банирале заради некоја причина, се надевам не го банирале туку така........А со оглед на неговата изјава, дека ако не освои Манчестер Јунајтед сезонава титула нема веќе да пишува на форумов, само му ги скратиле маките......

денеска е последниот ден од преодниот рок што значи дека ако денеска не донесе венгер голман алмунија ке ја брани првава полусезона

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom