Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
^

Не сум фан на Арсенал,но мене ме интересира.Зошто сега Ешли е играч на Челзи.

Заради некои е.... Нема везе... Утре, вечер, ке прочиташ.... Уште сум нервозен, ако се тоа е вистина, што таму го пишува... А ниту Венгер ниту тој вашиот, поранешен, Мурињо, не го негираат тоа, во своите биографии...

Натпреварот утре може да биде само психички тежок, токму поради тој факт... Од септември 2002, па наваму, немаме победа против тим кој го води Сем Алардајс.... Мислам, дека утре, победа е од круцијално значење... Мислам дека со три бода, ќе докажеме дека сме и тоа какви конкуренти за титула... Лани со пресврт, Блекбурн успеа да победи... И да, конечно, ќе ја дават уткамицата, на спортклуб плус... Конечно, во 13 45...

Он топик: Имам и еден предлог... Познавајќи Ве вас, и од почитт према некои тука, прво ќе прашам... После 3 месеци читање, ја завршив биографијата на Ешли Кол... Успеав да преведам два дела, кои беа најважни, за нас и за тоа како си замина... Многу ме интересираше тоа, и затоа ја купив таа биографија... Дали сакате да ги презентирам тука тие два дела, и да некои да ги разрешат своите дилеми, околу него, а пак, некои да го сменат своето мислење, како што направив јас ?

Поздрав

Нема да го сменам мислењето за него, па ако сака и на глава до дома да ми дојде..

Е добро де, ехе, таман работа ако сите исто мислиме... Ама ако би морал да бирам, прво Адебајор и Туре, би ги ставил, па трет, Кол... Уморен сум денес, иначе ќе го напишев цел текст, ама утре вечер, после мечот, сигурно ке го имам...

Се читаме, тогаш

Е добро де, ехе, таман работа ако сите исто мислиме... Ама ако би морал да бирам, прво Адебајор и Туре, би ги ставил, па трет, Кол... Уморен сум денес, иначе ќе го напишев цел текст, ама утре вечер, после мечот, сигурно ке го имам...

Се читаме, тогаш
Само Туре,Адебајор и Кол не сакам да ги видам!:pop:

А да, и заборавив, пред некој ден.... Да го искажам моето задоволство од новиот договор на Арсен Венгер, правејќи го најплатен, после Анџелоти... Венгер е втор во Англија, и четврт во Европа... Пред него се само Анџелоти и Мурињо , а неговата заработка е иста како онаа на Гвардиола... Секоја чест за раководството, овој човек го заслужува тоа...

In Arsene We Trust.....................

Да прашам нешто .. за да се гледа натпреварот Со Партизан во Белград .. пат , влезница.. мислам се тоа колку би не чинело за тие што сакаме од Македонија да отидеме .. и дали има заинтересирани да направиеме некаков договор да одиме заедно повеке фанови од овој фан клуб ...ЗНАЧИ ОЗБИЛЕН СУМ :D

За Кешли сакам да прокоментирам... Производ на младинската школа на Арсенал, двоен шампион, освојувач ма ФА купот, финалист у лига на шампиони, дел од генерациата Invincible s (секоа друга екипа у Англија може да сонуе за такво нешто) и најбитно предавник за пари... Кешли е апсолутно најдобриот англиски производ од школата на Венгер, директна замена за Најџел, а неговиот квалитет ги избрка Силвињо и Ван Бронкхорст. Инаку неговиот трансфер изнесуеше 5 милиони фунти и Галас, со тоа шо лично он и Челзи беа казнати за начинот на кој е извршен трансферот и сите работи околу него, од страна на UEFA. Според него трансферот се случи заради промена на средина и поамбициозна екипа (400 метри се пресели од неговиот дом и у екипа шо до тогаш имаше една лигашка титула, а ќе и требат години за да го достигне Арсенал т.е. читај парите на абрамович)

--- надополнето ---

П.С. Од сите предавници, Кешли ми е најомразен... а и до сите фанови на Челзи, ваа година беше на работ, за наредната сезона уопште не сметајте на него: Опција еден кеш и "наводно спојување пак со Мурињо" и опција два само кеш Ман. Сити, така да не се разочарувајте.

Да прашам нешто .. за да се гледа натпреварот Со Партизан во Белград .. пат , влезница.. мислам се тоа колку би не чинело за тие што сакаме од Македонија да отидеме .. и дали има заинтересирани да направиеме некаков договор да одиме заедно повеке фанови од овој фан клуб ...ЗНАЧИ ОЗБИЛЕН СУМ :D

Друже, има многу озбилни членови за тоа, а во понеделник warmaster ќе дојде со една понуда. Ќе разгледаме и други што сигурно ќе излезат, па ќе видиме која најмногу одговара.

јас би играл вака:
Chesney/Almunia
Sagna Kos TV Gibbs
Diaby Song
Rosicky
Theo Chamakh Arshavin
Сеск и РВП од второ да ги играме не ми беа спремни некако да одиграат стартери башка и Тио и Росицки се доста расположени и во топ форма во моментов.

Ајде ГАНЕРИ нека ни е со среќа на овој натпревар и без повреди!!!:pipi:

лелеле Росицки на клупа го седнал,човеков во ТОП форма беше!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom