В
Вори
Гостин
^
Не сум фан на Арсенал,но мене ме интересира.Зошто сега Ешли е играч на Челзи.
Не сум фан на Арсенал,но мене ме интересира.Зошто сега Ешли е играч на Челзи.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Натпреварот утре може да биде само психички тежок, токму поради тој факт... Од септември 2002, па наваму, немаме победа против тим кој го води Сем Алардајс.... Мислам, дека утре, победа е од круцијално значење... Мислам дека со три бода, ќе докажеме дека сме и тоа какви конкуренти за титула... Лани со пресврт, Блекбурн успеа да победи... И да, конечно, ќе ја дават уткамицата, на спортклуб плус... Конечно, во 13 45...
Он топик: Имам и еден предлог... Познавајќи Ве вас, и од почитт према некои тука, прво ќе прашам... После 3 месеци читање, ја завршив биографијата на Ешли Кол... Успеав да преведам два дела, кои беа најважни, за нас и за тоа како си замина... Многу ме интересираше тоа, и затоа ја купив таа биографија... Дали сакате да ги презентирам тука тие два дела, и да некои да ги разрешат своите дилеми, околу него, а пак, некои да го сменат своето мислење, како што направив јас ?
Поздрав
Само Туре,Адебајор и Кол не сакам да ги видам!:pop:Е добро де, ехе, таман работа ако сите исто мислиме... Ама ако би морал да бирам, прво Адебајор и Туре, би ги ставил, па трет, Кол... Уморен сум денес, иначе ќе го напишев цел текст, ама утре вечер, после мечот, сигурно ке го имам...
Се читаме, тогаш
Да прашам нешто .. за да се гледа натпреварот Со Партизан во Белград .. пат , влезница.. мислам се тоа колку би не чинело за тие што сакаме од Македонија да отидеме .. и дали има заинтересирани да направиеме некаков договор да одиме заедно повеке фанови од овој фан клуб ...ЗНАЧИ ОЗБИЛЕН СУМ![]()