Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ок де, еве и да не е Меси од младинската школа на Барса, пак има играчи што се и што играат денес во првиот состав. Дај наброј ми некои играчи на Арсенал, ама што почнале да тренираат таму од мали, и денес се оформени и познати фудбалери???
Што играле/играат..од прва шо ми текнаа:
Keown,Adams,Plarlour,Andy Cole(што се прослави во Утд),A.Cole,Bendtner.

Ајде бе баталете Барса,Фарса....не чека тежок натпревар.
Конечно одморен е Бентнер.Венгер изјави дека Дуду е блису до враќањето во форма,да видиме дали ке го потврди тоа денес.
Од Тео очекувам да покаже што знае,за џабе не му е 14ка на грб.

Ок де, еве и да не е Меси од младинската школа на Барса, пак има играчи што се и што играат денес во првиот состав. Дај наброј ми некои играчи на Арсенал, ама што почнале да тренираат таму од мали, и денес се оформени и познати фудбалери???

Od mladinskata skola ne se:
1. Mesi (vo argentina igraese),
2. Pujol (1993–1995 C. Pobla de Segur),
3. Iniesta (1994–1996 Albacete),
4. Buskets (1999-2003 Lieda, 2003-2005 Unio Jabac),
5. Pedro (2003–2004 San Isidro)
6. Pike moze da se stave ( se "kalemese vo mancester)

Samo Valdes i Xavi ostanuvaat od "decata na barsa".

Oчекивам победа на Арсенал со 2-0 над Волците:wink:

Od mladinskata skola ne se:
1. Mesi (vo argentina igraese),
2. Pujol (1993–1995 C. Pobla de Segur),
3. Iniesta (1994–1996 Albacete),
4. Buskets (1999-2003 Lieda, 2003-2005 Unio Jabac),
5. Pedro (2003–2004 San Isidro)
6. Pike moze da se stave ( se "kalemese vo mancester)

Samo Valdes i Xavi ostanuvaat od "decata na barsa".

Слободно можеш да си стаиш пиштол на глава и да пуцаш, џабе живееш. Сите се деца на "масија" освен Меси како што реков дојде на 11 години во Барса.

Заебаваш? Земи најди да видиш кој тим има најмногу играчи во првиот состав од своја школа. Сите беа во просек по 2-3, а Барса пола состав и е од младинската школа. Чави, Иниеста, Бускетс, Валдес, може да се каже и Меси дека е, иако дојде на 11 години, али да не беше Барса, Меси немаше да биде ни на пола тоа што е денес. Додека Арсенал ги купува играчите на 14-15 години, па после ги оформува и ги прави играчи. Тоа не се друже младинци на Арсенал, тоа се веќе колку толку оформени играчи, само Арсенал им го пружи остатокот од нивниот развој.

Оф леле, колку си глупав...Значи на 11 години е неоформен играч, а на 14 оформен аииии..

Оф леле, колку си глупав...Значи на 11 години е неоформен играч, а на 14 оформен аииии..

Не реков оформен, али за играч од своја школа јас ги сметам тие што ги направиле првите чекори во фудбалот во клубската школа. И реков Меси не е од школата на Барса.

Кој камен е Едуардо:kesa:

Аууу Едуардо го заменува Бендтнер..

Ауу Ебуе да ја стегнеше оваа место со пета да пробува ... одлично Сања и Волкот играат за сега... левата страна ни е послаба а Дуду е малку по не приметлив:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom