Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не мислев да те навредам со тоа што го пишав. Е ај сега нема да веруваме на Венгер што кажува дека не е сигурен дали ќе игра, туку ќе те прашаме тебе дека си ја гледал утакмицата и знаеш дали ќе игра против Барса.

И не пишувам коментари за утакмицата, каде виде такво нешто? Си кажав дека не ја гледав, полагав во тој момент, и барав да ми кажат на форумот што како се случувало.

Ајде мањебитно нема да дискутираме за тоа..

Него ако не ја даваат аматерине Арсенал-Барса, ние да се собереме во некој кафич со сателитска па таму да ја гледаме?

Ако не знаеше навивачи на арсенал(од ск или што се во ск) се собираат секој натпревар у кафич и заедно гледаат натпревар. arsenalmacedonia.blogspot.com

а дали ќе игра или нема да игра си знае самиот Цеск...ако можеше да игра цело второ со бримингем ке може и со барса...

Ако не знаеше навивачи на арсенал(од ск или што се во ск) се собираат секој натпревар у кафич и заедно гледаат натпревар. arsenalmacedonia.blogspot.com

а дали ќе игра или нема да игра си знае самиот Цеск...ако можеше да игра цело второ со бримингем ке може и со барса...
Dobro be so ne kazes porano ja neznam ????

Сега овој меч се гледаше во Шенкис во парк што е... имаше добра атмосфера влегов накратко зашто на свирка бев во парк прво полувреме...

Некој да најде прикачи линк од highlits од вчера? Оти не ја гледав....

Зборете со ЗокиАрсенал/оние кој сакаат заеднички да го гледате натпреварот вс Барса.=)
Јас од ср сум,така да...нема да можам да дојдам :smir:

По 12312312412 пат...
Cesc напиша:
"I've always said that I'm happy at Arsenal. I can say a thousand times that I won't go to a Spanish club, but nobody believes me.
"Arsenal is my home and I don't have any plans to leave."

Зборете со ЗокиАрсенал/оние кој сакаат заеднички да го гледате натпреварот вс Барса.=)
Јас од ср сум,така да...нема да можам да дојдам :smir:

По 12312312412 пат...

Одлично значи осигуран ни е за наредна сезона, овие од Барса нека се пуваат колку сакаат.

Иниеста нема да игра против Арсенал.
Да не се радуваме пред време да не искочи Фабре не игра против нив... но сепак тоа е одлично Иниеста им значи многу во средината...:toe:

значи вака ко прво браво за момците наши вчерашниот меч беше само загревање .. немавме среќа јбг ! одличен меч на дијаби и сонг , супер изиграа . со вест хем покажавме карактер ...

за со парца се надевам на машка игра се надевам најмалце на нерешен .

пзЗ ганери каде и да сте !

форза Арсенал

Nadevaj se ti kolku sakas ! Neznaeme edna topka da zadrzime ! Neznaeme edna topka da fatime neznaeme ednas ubavo da sutneme a da ne podademe ! Se bea toa greski ! Prvo vo igra bevme bolje ali sansi so nemavme nemavme ! Oni ni pogodija stativa i posle toj go utna cel gol !dadovme gol i posle mesto uste eden da dade nasri on podade ! posle sakatiot Almunia neznae da fati edna topka kako u gips da mu bea racete !Neznam kako ke faka topki na Ibra i Messi ! Gubime 0-2 ili 0-1 !Almunia najlosiot golman u istorijata na arsenal i posiroko !

Прееска на Ливерпул - Сандерленд коментаторот кажа дека се враќа РвП, а дали се знае кога точно ќе се врати?

Nadevaj se ti kolku sakas ! Neznaeme edna topka da zadrzime ! Neznaeme edna topka da fatime neznaeme ednas ubavo da sutneme a da ne podademe ! Se bea toa greski ! Prvo vo igra bevme bolje ali sansi so nemavme nemavme ! Oni ni pogodija stativa i posle toj go utna cel gol !dadovme gol i posle mesto uste eden da dade nasri on podade ! posle sakatiot Almunia neznae da fati edna topka kako u gips da mu bea racete !Neznam kako ke faka topki na Ibra i Messi ! Gubime 0-2 ili 0-1 !Almunia najlosiot golman u istorijata na arsenal i posiroko !

Аршавин не го спомна, копачката преку трибини му летна

За болдот-Олеснителна околност за тебе, и така на К5 ќе оди Интер-ЦСКА.
Тоа значи нема да ја гледаш Арсенал-Барса, нема да се "нервираш", и што е најдобро нема да глупаш тропости во фан клубов после натпреварот :icon_lol:

Gubime 0-2 ili 0-1 !
:ne_zboram

Прееска на Ливерпул - Сандерленд коментаторот кажа дека се враќа РвП, а дали се знае кога точно ќе се врати?
За месец дена, али пиши пропало. Дур дое на терен, дур влезе у ритам отиде сезоната.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom