Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па може подобро е што Волкот ќе биде на клупа со тоа што ќе влезе во второ полувреме кај изморените португалци. А Росицки е најдобар креативец во Арсенал заедно со Фабрегас се разбира.

Ja mnogu mnogu ne vrevam u ova mozda ke mu tekne na Wenger pa ke naprai last minute change:toe::toe:

Што викате за предикцииве на овој “Магионичаров“ на канал 5 а?
2-2 краен резултат....ако така заврши да пукне :toe:

Almunia, Sagna, Campbell, Vermaelen, Clichy, Song, Diaby, Nasri, Rosicky, Arshavin, Bendtner
Substitutes: Fabianski, Silvestre, Traore, Eboue, Denilson, Theo Walcott, Eduardo

Тео иако покажа добра игра,на клупа е.Сепак Венгер не сака да оди толку офанзивно од почеток.
Ајде со среќа нека ни е.:vozbud:
пс: требаше Сол да биде капитен.-.-

Ајде со среќа и идеме на победа :vozbud:
само бентнер да погоди 2 од 20 шанси што ке му ги напраат :kesa:

ајде среќно топџии... според мене ќе глеаме продужедци :tv:

ахахааааха...малце среќа ама нема везе....барем самодовербата му порасна..изглеа....

Е ова више ми се свиѓа :)

Супер почнавмо, отворено, напаѓачки, агресивно. Росицки, Насри топ игра на средината, а ни помалце добро не играа Клиши и Сања. Браво! Аршавин е на доста добро ниво, и највеќе мило ми е што Бентнер даде гол, ова беше една голема шанса да ја оправда довербата Венгер што му ја даде.. не направи некој посебен потег, но најважниот го направи. Браво!!!
Само ваке да продужимо, ко што се вика: ,,им влезе вода у уши,, на играчите од Порто не знаа овја скоро 20 мин каде им е главата па треба тоа да го искористимо и да дадемо уште некој гол. то! :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom