Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Картер немој мене да ми кажуваш за Малдини бе !!! ОДи кажувај на брат или сестра што и да имаш !!! Па дечко можеше на позајмица да го прати у Тотенхем или Бирмингем !!! Сто пати подобро калемење ке имаше !!!

Oп Оп Оп смирете нерви и двајцата, сепак мислам дека картер е во право треба да гледаме за сезонава, а здравје боже летото ќе мислиме за наредната сзона

Kaj procita ti deka ja zboram za idnata sezona !!! Rekov deka mozese da go donese zimava !! a karter rece deka ne ni treba sezonava kembel e tuka !!! jas vikam pa i da ne go igra ovaa sezona moze da go prati u nekoj engleski klub da se kalemi i da pocne da ima navika na jak fudbal i kako toa se izlea !!! Nezz kaj procita deka pisuvam za u idna sezona !!

Kaj procita ti deka ja zboram za idnata sezona !!! Rekov deka mozese da go donese zimava !! a karter rece deka ne ni treba sezonava kembel e tuka !!! jas vikam pa i da ne go igra ovaa sezona moze da go prati u nekoj engleski klub da se kalemi i da pocne da ima navika na jak fudbal i kako toa se izlea !!! Nezz kaj procita deka pisuvam za u idna sezona !!

Eпа сега го зборуваш тоа
Btw: http://www.facebook.com/notes/arsenal-fc/fabregas-we-have-to-bounce-back-at-chelsea/284391791910

Картер немој мене да ми кажуваш за Малдини бе !!! ОДи кажувај на брат или сестра што и да имаш !!! Па дечко можеше на позајмица да го прати у Тотенхем или Бирмингем !!! Сто пати подобро калемење ке имаше !!!

Епа чим го знаеш Малдини зашто пишуваше за разликата во години. Да не сакаш да кажеш дека Тијаго Силва е подобар отколку тоа што беше Малдини пред да се пензионира?:) И зашто мислиш ти дека некаде он би заиграл прва постава моментално па да биде на калемење. И зашто би трошел Венгер пари моментално кога би можел да го земе за беспари за наредна сезона (за која е всушност и планиран). Еден Вилшер не игра прва постава во еден Болтон, а не овој ќе се калемел..

П.С. Еве каде кажа дека мислиш на моментално

"Епа ај ке го држиме Кембел у тимот !!! Со 150 години !!! Како може да го рамњаш кембел со смолинг???20 години разлика !!!"
Откога јас ти кажав дека МОМЕНТАЛНО е подобар Кембпел и од двајцата. Али ајде сеа нема да ти докажувам, кога сите ти докажаа па испадна ти као си мислел на калемење.

БТВ на Челзи им фалат Тери, Иванович и Есиен. Уште Ешли Кол да фалеше и комплетно најдобрата одбрана. Така да МОРА да се искористи оваа шанса.

Cccc koj covek si ti !! Rekov deka moze da bide rezerva !!! Ako se povredese Verma ke igrase Kembel ovoj tuka rezerva moze da bide !!! ILi eventualno u nekoj pojak tim da odi na loan za kalemenje !!!btw i mancester igrase bez RIo i Vidic pa ne ubija !!! i uste nekoi od sredinata im falea !! ali ne im bese precka da gi sjebat almunia,denilson i clichy so toa i cel tim !!!

БТВ на Челзи им фалат Тери, Иванович и Есиен. Уште Ешли Кол да фалеше и комплетно најдобрата одбрана. Така да МОРА да се искористи оваа шанса.
Сепак во чудните правила на Ф.А пишува дека ако 5тиот жолт картон е заработен по 31 декември, следува само опомена пред суспензија, што би значело дека Тери и Иванович се во комбинација за дуелов.

Сепак во чудните правила на Ф.А пишува дека ако 5тиот жолт картон е заработен по 31 декември, следува само опомена пред суспензија, што би значело дека Тери и Иванович се во комбинација за дуелов.

Знам сега ги видов правилата што си ги пишал во вашиот фан клуб.

Иначе шансите за Дијаби да игра против Челзи се 50-50 во зависност од неговото опоравување. Да се надеваме дека ќе се опорави.

Arsenal's recent record against Chelsea and Man Utd since their win at Stamford Bridge last season: P8 W0 D1 L7 F5 A18.

Стварно (Де)мотивирачки е ова

Аршавин е ѕвер бе !!! ТОј Велингтон мн голови дава за АРсенал бе !!! ццц секој меч постигнува !!! иначе и Савич играл за младинците и Галиндо исто така !!

Аршавин е ѕвер бе !!! ТОј Велингтон мн голови дава за АРсенал бе !!! ццц секој меч постигнува !!! иначе и Савич играл за младинците и Галиндо исто така !!
Галиндо мислев дека ќе го кикне Венгер ама многу паметен потег на стратегот што го задржи !!!
Очекувам Велингтон веќе следната сезона да заигра во прв тим , а и Савич !:helou:

Ништо лошо али многу ми изгледаш некултурно со ова "Бе". Савич бил кривец за голот што паднал против нашиве и сега не се знае дали ќе биде потпишан пред-договор. И да Велингтон одлично делува, може да го искористиме за прв тим :):)

Ништо од Савич, Венгер од виденото на натпреварот против Дагенхам и Редбриџ одлучил да не му понуди договор бидејќи не поседувал подобар квалитет од оној што моментално го имаат другите во тимот, на пример Бартли.

Иначе Велингтон е гол машина, мислам дека пред една година он постигна четири гола во само едно полувреме (кога беше на трајл), а сега против D&R дал два и наместил еден. Едвај чекам да го видиме за првиот тим некаде таму во Јануари следната година.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom