Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
West+Ham+United+Reserves+v+Arsenal+Reserves+BtApfxgzMlal.jpg

West+Ham+United+Reserves+v+Arsenal+Reserves+-jI1FZ3Mt7vl.jpg

West+Ham+United+Reserves+v+Arsenal+Reserves+3psOvWRaT8fl.jpg

West+Ham+United+Reserves+v+Arsenal+Reserves+xjM9c3oIC-5l.jpg

sol06h_280x669_55842a.jpg

Ѕирнав од покје а ти сеа ѕирни на видеото па види дека се работи за исиот човек...мање битно сега.

Епа видов, ама не си ти должен нешто то да коментираш ваков си таков си. Грешив и што сега...?

Инаку Венгер има некој план со Кемпбел, за да фрла пари не го има земено. Има искуство во него, може да се најде за куп натпреварите или како добра замена запрвотимците.:smir:

Венгер изјавил дека е во одлична физичка форма за тие години (36), иако настапувал во понизок ранк (Нотс Каунти).
Ќе биде добредојдена замена за Сендерос

Интервјуто е за неговото искуство и мака, при нападот врз нивниот автобус со маичка од Арсенал ?
Да да тоа е од сити не му дават маички или не му се перени :pos2::pos2::pos2:

Се исплашил,излеа мислел дека некој луд фан на арсенал бил од терористите па си облекол маица арсенал за секој случај:pos2:

Се исплашил,излеа мислел дека некој луд фан на арсенал бил од терористите па си облекол маица арсенал за секој случај:pos2:
Хахахахахах добра проценка изгледа тоа е :pos2::pos2::pos2:

Стварно не ми е јасно што му е форава или поентава на Адебајор да носи ваква маичка на интервју, или пак воопшто. Како што кажавте најверојатно некој од “борците за човекови права“ бил навивач на Арсенал па му наредил, а можеби и тоа ги спасило инаку би ги потепале:toe::tv:

Стварно не ми е јасно што му е форава или поентава на Адебајор да носи ваква маичка на интервју, или пак воопшто. Како што кажавте најверојатно некој од “борците за човекови права“ бил навивач на Арсенал па му наредил, а можеби и тоа ги спасило инаку би ги потепале:toe::tv:
Мислам дека тој е самодеклариран фан на Арсенал. Во интервју за Eurosport неодамна имаше изјавено дека уште од дете навивал за Арсенал и дека негов идол бил Кану. Кога Венгер го прашал дали сака да игра за нас тој рекол дека сакал но само ако му исполни една желба - да му го даде дресот со број 25. Останатото е веќе историја.

Сега кога му е стварно тешко се гледа која маичка првин ќе ја облече. Или можеби друго објаснување е тоа како што рековте - му се потрошиле оние на Шити. :icon_lol:

Иначе

gun__1263371815_westham12012010_03.jpg
=
Premier%20league%20trophy.JPG
:vozbud:

Самуел Галиндо потпишал со нас - 17 годишен attacking midfielder и е моментален капитен на У21 селекцијата на Боливија.

Galindo headed for London instead, spent one day with the Gunners and worked out with their first team. Wenger promptly agreed to sign him and his family took him out for a VIP meal to celebrate.

можно е:tv:

Мислам дека ни треба напаѓач, а не одбранбен играч.:toe::uvo:

Туу ни побегна Бесарт Ибраими во Шалке можевме него да го земеме.

Мање битно сеа што маица носел Адебајор на интервјуто бре, соиграч му погина пред него а вие кур ташак си играте за маичката перена или не...Се гледа колку сте малодушни.

А за Сол -ако можеше Малдини до 41 да тера во фудбалов а Сол има само 35... Сепак Венгер ме направи поинаку да гледам на постарите играчи... и сега ми е чудно еден 35 годишник да игра за арсенал.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom