Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Честито Топџиии!!!
Малку раздрмувачки но сепак Одличен почеток на новата година !
Победа и пласман понатака во ФА купот :helou:

Хаха смешки. Не вреди Саха, повеќе вредат Бендтнер макароната и Едуардо "извонредниот напаѓач". Голи сте со напаѓачи, без РвП мора средината да ви дава голови, а сигурно Ибрахимович не би дошол у Арсенал.

Голи ?! Хммм...ај види колку голови имаме постигнато ! Да не си грешка, вие да не сте голи ? Освен Руни никој не дава голови или се лажам ?! А да, тука е Керик, да ! Заборавив !:baeh:

ај кој ке ги најде головите нека ги постира оти не ја гледав утакмицата

Топ. Ја реков барем бод да извадат, овие тепаа. :)

Диаби полека полека прераснуе у важна алка за тимот, уше него да го повредеа сеа и ќе беше јебена работава.

Ако добро забележав и Вела асистираше за двата гола.

cestito pobeda! Dobar rezultat, dobra igra. Posebno me radue Ramsey, zatoa so on ke go menja song do utakmicata so Celzi, ke ima prilika da igrae week in, week out. Pozz do fanot na man utd. Odi na premierleague.com i vidi statistika ne vredis da ti se objasnuat nekoi raboti, i krsti se da ne vi go povredat rooney pa na 3 utakmici po 1 gol da davate:smir:

Од последните 15 минути што ги гледав од играта сум презадоволен. Лесно можеше уште некој гол да падне.

Претходно имав пишано за Рамзи дека детето ќе биде ѕвер. Не ме чуди и поголема слава да достигне од Фабрегас доколку не се повреди и продолжи со исто темпо.

Голи ?! Хммм...ај види колку голови имаме постигнато ! Да не си грешка, вие да не сте голи ? Освен Руни никој не дава голови или се лажам ?! А да, тука е Керик, да ! Заборавив !:baeh:
Убо му рече.......кај и да е освен руни...и Фергусон ќе почнит да играт.......да дајт некој гол.,Бербатов сукало,Овен да не прајме муабет....

Ина4е рамзи:drk::drk:...уште ко го гледав пред година и пол му реков на татко ми овај играч ќе е...тој не,ама после утакмицата со Астон Вила,се разубеди некако....
И ќе му се молам на Господ,да ви го тргне тоа ебено проклетство овие 5 години,и да зејте премиер лига......поззз:smir::smir:

Секоја чест за Дуду,си ја враќа формата.јеј.
Рамзи ѕверотина.

Се осети веднаш друга игра,друг Арсенал по влегувањето на Насри и Диаби.
Следен противник во ФА купот против Стоук нагости.

Секоја чест за Дуду,си ја враќа формата.јеј.
Рамзи ѕверотина.

Се осети веднаш друга игра,друг Арсенал по влегувањето на Насри и Диаби.
Следен противник во ФА купот против Стоук нагости.
Е да е жив и здрав Венгер али правилна замена !
До тогаш се губевме некако на средината :toe: 2 3 паса и оп ќе утнат...
А исто да пофалам дека првите 25 минути од мечот беа супериорни ... по оној одличен Шут на Дуду знаев дека денеска ќе блесне типот !
А играч на мечот ... несомнено ... Грин ... па што ли све одбрани лудакот а и Апсон исто спаси чист погодок , овие двајца во малку полошо издание да беа ... и ние ко Челзи ако не и повеќе од нив ќе напукавме голови :pos2:

West-Ham-v-Arsenal-Aaron-Ramsey-celeb_2403215.jpg

West-Ham-v-Arsenal-Eduardo-celeb_2403216.jpg

:tv:

Ама легенда е човекот ! Имам огромен респект за него и за неговата играчка кариера !:helou:

Ама легенда е човекот ! Имам огромен респект за него и за неговата играчка кариера !:helou:
Абе тука се подразбира! Нема фудбал фан а да не го почитува Ѕола и неговата фудбалска кариера :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom