Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде почиње.Адебајор ке се угушеше за малце од гушкање:pos2:

Уште еден во нападот со Вела и Поентираме!
Одлично ги пронаоѓа сите дупки Вела во одбраната на Сити!
Само малку во одбраната и ние да се консолидираме треба .... средината за сега... не баш инфериорна ама на моменти добра:smir:

GLedajki ja igrava city se nekako pokonkretni .. Inace mislam deka na Arsenal stvarno mu fali eden destruktivec ( od tipot na Mascherano ). Posto kreativnost ima na toni ama im ostavate premnogu prostor na protivincite .

Е ај не можеме уште 5 по ред да ги изгубиме а? :tapp:
Дај Венгер ставај шпиц место Истинг....:toe:

Незнам вие што мислите ама за мене вела е просечен играч и не е за сам во нападот ...

Sanchez Watt !!! :)

Wright Phillips !!! :D

edit; Утре писмена работа имале (Ремзи, Вилшер и тој Исмонд)-не се доволно сконцентрирани на натпреваров-нормално, оправдано !

Ова Филипс ни покажа Мајсторија !
Нему - Алал му вера
На нашиве - Што правите алоооо:nesum:

Едно големо браво до Венгер и Играчите!
Едноставно не е поради РвП да 3 меча по ред не постигнуваме ни погодок а и губиме! Има нешто и во Венгер ... гледа дека губиме и не прави замени...гледа дека играчи некои се изгубени не прави замени... за мене тој е најдобриот стратег на планетава но сепак може малку почнува да се ослободува и губи желба за титули овој тим односно оној однос на фановите и сите други спектатори ги притискаат нашиве топџии за трофеи по што паѓаат психички многу .... немаме калибар за титула ... Премиер и Карлинг изгубени ... Лига на Шампиони осеќам не освојуваме , ФА ако успееме ... :toe:

Добри сме ... Вела ќе го биде за две години, Ремзи исто така, Исмонд може наредна сезона доста голои да дава и да игра као ДМФ.

Венгер малце им попушта нема везе, ќе стегне заби и он, очекујте еден јак бран, ко шо ни Сонџоку не праеше на времето во цртанине.

Добри сме ... Вела ќе го биде за две години, Ремзи исто така, Исмонд може наредна сезона доста голои да дава и да игра као ДМФ.

Венгер малце им попушта нема везе, ќе стегне заби и он, очекујте еден јак бран, ко шо ни Сонџоку не праеше на времето во цртанине.

Ако не ти е пишано ова со цинизам, истото го мислам и јас :)

Стварно зоки немој олку циник да си :pos2::pos2::pos2:
пс:Уште не ми е јасно како Ремзи ги промаши 2те 98 % шанси

Ах бре венгер да те праша тебе некој што кур уште бараш во арсенал нема да знаеш да одоговориш се кладам на живот

Ах бре венгер да те праша тебе некој што кур уште бараш во арсенал нема да знаеш да одоговориш се кладам на живот

Братучед ми на почеток од сезоната 2006-07 ми вели редно е да си замине.Треба да го паметиме по освоените титули кога ке си замине а не по 5-6 сезони поминати без никаква титула...Тогаш му се противев на ова што го рече ама сега има смисла...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom