Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
image.php
AZ_Alkmaar.png

Емирати во Лондон - 20 45 , меч од Лигата на Шампионите

Арсенал - Аз Алкмаар

првиот натпревар малце ја грешивме работата , ама сега нема место за паники и грешки - да ги освоиме трите бода и да одеме понатаму ...

првиот меч не бев во можност да го следам лоши стримови - се надевам дека вечерва ќе надеме подобри

нема место за кикс на мечов победа и пласман во наредната фаза

форза Арсенал

Би сакал конечно Траоре да изигра , во Портсмут докажа дека го бива а и полани во куповите едноставно ни беше можеби најдобриот поединец , исто како и Клишиповеќе е офанзивен бек... и би сакал да го видам во тимот.
Ама кој и да игра... САМО ПОБЕДА против Аз !
Во многу лоша форма се...сега ако не искористиме нема кога:pipi:

Нема да игра Траоре прва,бидејќи се враќа од повреда.За другите натпревари,се надевам дека ке изигра неколку од прва минута.

Иста повреда како лани на Клиши, само овојпат фрактурата е од другата страна. :toe:

Добро е што Росицки се вратил, потребно е неговото искуство.

Јас би играл вака:
Алмунија

Ебуе - Галас - Вермален - Гибс

Фабрегас - Сонг - Диаби

Аршавин - ван Перси - Едуардо

Дома играме одлично ова сезона се се тоа победи, просек 4 гола по натпревар постигнуваат. Многу важно е да се освоат три бода против Аз Алкмар и потоа повторно на домашен терен против Стандард Лиеж.

мислам дека денес треба да му се даде шанса на Nasri a Diabi да одмори малце :smir:

Еден се враќа друг се повредува и тоа во последно време кои ќе се повреди сите се по 1 месец тешки малеришта сме

Од вечерашниот натпревар очекувам лесни 3 бода Аз ќе настапат без својот најдобар напаѓач Ел Хамдауи кои е повреден па така да не верувам дека ќе имаат многу работа нашите одбранбените играчи па така да може Венгер да одмори некои од Вили или Томас и не би било лошо и Аршавин да не игра на денешниот натпревар да му помине мрзата не за др. :pos2:

би сакал вака да изгледа составот денеска :smir:

_________________Алмунија
Ебуе___Сендерос___Вермален___Траоре
_______Цеск___Сонг___Дијаби (Насри)
______Едуардо___РвП___Андреј или Вела

Аршавин:можиме до круната во ПЛ и ЛШ
http://www.nogometni-magazin.com/ne...i?id=EkVZklEZApQrXQaDiG&tmpl=coranto_eng_news

11l1kqu.gif

У второ евентуално Дуду и Насри да влезат на местата на Роки и Рвп.

Ќе изедат четри пет вечерва холанѓаниве...

Ја би сакал вака:

-------------------Almunia----------------

-Eboue---Gallas---Vermaelen---Gibbs-

--------------------Song------------------
-----Fabregas------------Nasri-----------

---Eduardo-------van Persie-----Vela/Merida

Венгер изјави дека Росицки ќе биде во составот ама нема да е стартер. Исто денес имаше изјава каде спомна дека не преферира многу да го менува стоперскиот тандем, па затоа ги ставив Галас и Вермален позади. Аршавин треба да седне малце на клупа, чисто за мотивација, а и сакам да го гледам почесто Вела во тимот, барем на вака полесни натпревари.

Како и да е, очекувам како и сите победа, со паметно трошење на силите, така да мене 2:0 ми е сосема доволно.

Некако Дуду не ми игра добро на десно крило,кога е на левата страна е многу подобар.
Јас би сакал вака:
Ел Муњо
Сања-Галас-Вермиантор-Гибс
--------------Сонг----------------
-----------Цеск----Диаби(Арон)---------
----Насри------------------Дуду---
-----------------РвП---------------

Некако Дуду не ми игра добро на десно крило,кога е на левата страна е многу подобар.
Јас би сакал вака:
Ел Муњо
Сања-Галас-Вермиантор-Гибс
--------------Сонг----------------
-----------Цеск----Диаби(Арон)---------
----Насри------------------Дуду---
-----------------РвП---------------

и се разбира одличен резултат до полувреме со сигурно и лесно водство

јас сакам да го видам томче - самир : како поткрепа на РвП , ама и А.А дуду нема да биде лошо и се разбира гол на сонгињо заслужува детето да постигне погодок за да го круниса со гол овој маестрален период во неговата кариера

И јас :)
Гибс

Инаку го очекувам овој состав

----------Алмуниа---------
Сања-Галас-Вермален-Гибс
-----------Сонг--------------
------Цеск--------Насри---------
----Диаби-------------Дуду---
-------------РвП---------------

Иста повреда како лани на Клиши, само овојпат фрактурата е од другата страна. :toe:

Добро е што Росицки се вратил, потребно е неговото искуство.

Јас би играл вака:
Алмунија

Ебуе - Галас - Вермален - Гибс

Фабрегас - Сонг - Диаби

Аршавин - ван Перси - Едуардо

Дома играме одлично ова сезона се се тоа победи, просек 4 гола по натпревар постигнуваат. Многу важно е да се освоат три бода против Аз Алкмар и потоа повторно на домашен терен против Стандард Лиеж.
А зошто насри не е прв соста нели с еврати од повреда...а едуардо нели се повреди против тотенхем

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom