Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
леле овие блекбурн не се свесни како ќе го јадат:pos2:

Вермален ли ви е најдобар стрелец во тимот?:icon_lol:

П.С Анри на трибини.:vozbud:

Торпедо на нашиот најдобар стрелец :vozbud:
Еи со посвета за Анри 4-1 тепаме на крај а?:kez:

Само Арсен Венгер може да купи таков играч.Прашање на време е само кога нема да открие и голман кој ке го ротира и како напаѓач.Секоја чест на Арсен...

Вака ме нервираат :toe:
Ама ајде , можеме да победиме и секако има време и ЌЕЕ победиме :helou:

Карактер луѓе, тоа е тоа што не` краси во моментов. :)
Не сум којзнае што задоволен од изданието на Аршавин, слаба демаркација и недоволно користење на слободен простор.
Али тоа ни малку не може да го смени мислењето за него :)

Како да игра под притисок РвП.Истото се склучуваше и против Олимпијакос.Премногу нервозен, исфрустриран...

Фабрегас убедливо најдобар играч вo Арсенал.:toe:

Верминатор пак распуца.
РвП одличен гол.
Аршавин слабо,но си постигна гол.
Цеск 3 асистенции,ѕвер.Уште барем 1 гол да дадеше од тие 4 обиди,се здиве овој сељакот.
ПС:Анри на трибини со ќерката...:vozbud:

море што тимови ќе беа овие блекбурн , болтон ... со по шут два да ти водат бреј .. два шута ( т.е два обида два гола - лол )

ама нашиов капитен секоја асистенција гол , секој шут одлична одбрана :pos2: колку нема среќа човеков .

и кој ако не верминаторот - море што играч ќе беше , алал вера мајсторе , пота одличниот РвП и the russian power ... kako капак на првото ( занимливо полувреме ) кој рече четири разлика ? ако излезе така пиво големо од мене ...

ајде се гледаме после второ .

Само Фабрегас вака да продолжи , Робинсон ќе се потсети на деновите во тотенхем и ќе ја вади уште 3 пати топката од мрежа :back:

ауу убедливо најубав погодок од Фабрегас и тоа со лева :bravo::bravo::bravo:

Fabregas 4ovekot e zver u prava smisla na zborot. :seklajne: :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom