Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А ти пак почна а? ни Аристотел не ти е равен на тебе, жими сФе. Ондак кој кур си на форумов ако не те интересира ничиј фан, едноставно не пишувај бе бате. Нас мислиш ако тебе не те интересира, ние ќе умреме само да го прочитаме твоето мислење....Ма не ме интересира што ќе речат кладилниците, не ме интересира што ќе речат фудбалските „стручњаци“, не ме интересира што ќе речат некои т.н. фанови на Арсенал кои не веруваат во својот тим - јас верувам во Арсенал, верувам во Денилсон, Бендтнер, Диаби, Ебуе, Сонг, во сите фудбалери кои го носат дресот на најдобриот фудбалски клуб во светот, верувам дека секој ќе се бори до последната капка крф за победа.
Ниту еден пораз, ниту една слаба прикажана игра нема да ме натера да се откажам од Арсенал, нема да ме натера да плукам по него и по се што е поврзано со него.
Што и да се случи секогаш ќе бидам со мојот Арсенал, во добро и во лошо.
Редно време е да се исчисти името на Арсенал од вакви квази навивачи кои се со тимот само кога победува (ко навивачите на Манчестер Јунајтед, Реал Мадрид, Милан...). Неодамнешните случувања (против МУ и Сити) ме натераа уште повеќе да верувам во Арсенал. Тоа треба да го направите и вие.
Добро сега и клиши не те чини епа стварно не те разбирам клиши е еден од подобрите леви бекови на оваа денешница не чинел, гигс мислиш подобар е, се гледа дека не се разбираш многу во фудбалот, која е твоја следна изјава , може ќе речиш да се изваде и фабрегас и дека мерида е подобар од негоToa sto sakam da se smenat igracite so ne se dovolno dobri za ARSENAL(NAJDOBRIOT KLUB)SOng-Edna dobro 3 loshi taka i Diaby...Denilson uste ne naucil angliski da zbori,prai kiksovi neverojatni se gubi na nekoi mecevi,Almunia-Najslabiot golman so go imam videno na sekoja pobeda ili poraz toj ima kiks,taka bese i so JENS neame srekja za golmanite,Clichy- Vrsi dobri raboti no po poveke obidi(od 20 obidi za asistencija 6 tocni) pravi mnogu kiksovi so ne kostaat golovi ako nemoze da si ja vrsi rabotata na svetsko nivo neka mu prepusti na Gibbs(sansa moze ke go bide poveke od Clichy)Sega vidovte kolku e jak mancester siti deka po 6 suta 4 golovi...Nie kruzime i ne sutirame koa ke sutneme kako topkata da nesaka da vleze taka bese i na ovoj natprevar i na prethodniot...Toa neznaci deka ako nemame srekja deka uste samo toa fali...Treba da se smenat DENILSON,ALMUNIA,CLICHY,DIABY....ima mnogu podobri fudbaleri so mozat da zamenat nekoi od ovie...SRNA-CLICHY,DENILSON-VAN DER VAART,DIABY-M.DIARRA,ALMUNIA-AKINFEEV...OVIE VO MOMENTOT MOZAT DA SE KUPAT...a isto taka znam deka nemozam da ocekuvam takvo nesto...pa zatoa ke gledam slabi utakmici..Ali da se kupat igraci e lekcija na WENGER da ja nauci ne nie da ne barame...Toa ne se samo moi razmisluvanja tuku i na mnogu od tuka i od razni drzavi...od razni forumi( na arsenal pretezno)...Ova so go kazuvam neznaci deka ne go sakam arsenal deka e slab deka nemoze da ja osvoi titulata...ARSENAL go sakam zatoa sum uste negov fan...Sega pcujte so sakate kazuvajte za mene i mojot post...Ali site vo sebe znaete deka e toa tocno ....I deka ovaa godina titula samo u FA CUP i Carling Cup mozeme da barame...Uste so pred EVERTON go mislev ova no rezultatot mi vlevase nadez...Ali po 4 to kolo 2 pobedi i 2 porazi e mnogu i 6 primeni....Mozebi imavme 2 derbi...Ali toa ne znaci deka e opravdanie so ne pobedivme ni na niedno...Kako za nas taka i za City i United bese derbi pa pobedija...Kako taka pobedija...Nemame igra zaobikoluvanja ima samo i ne sutiranja....Da se dade gol treba brzo i so obidi a ne da ja mislat po 20 sekundi so da prai so topka ali nvm...ARSENAL FOREVER...Mora da gleam nikakvi utakmici...Standard Liege ...
Само метак за Адебајор!
Ќе плати за ова:pos2:
Само жалам што во вчерашниот натпревар ние немавме играч како гатузо па да не му текне на аде да влези во терен :pos2::pos2::pos2:
Toa sto sakam da se smenat igracite so ne se dovolno dobri za ARSENAL(NAJDOBRIOT KLUB)SOng-Edna dobro 3 loshi taka i Diaby...Denilson uste ne naucil angliski da zbori,prai kiksovi neverojatni se gubi na nekoi mecevi,Almunia-Najslabiot golman so go imam videno na sekoja pobeda ili poraz toj ima kiks,taka bese i so JENS neame srekja za golmanite,Clichy- Vrsi dobri raboti no po poveke obidi(od 20 obidi za asistencija 6 tocni) pravi mnogu kiksovi so ne kostaat golovi ako nemoze da si ja vrsi rabotata na svetsko nivo neka mu prepusti na Gibbs(sansa moze ke go bide poveke od Clichy)Sega vidovte kolku e jak mancester siti deka po 6 suta 4 golovi...Nie kruzime i ne sutirame koa ke sutneme kako topkata da nesaka da vleze taka bese i na ovoj natprevar i na prethodniot...Toa neznaci deka ako nemame srekja deka uste samo toa fali...Treba da se smenat DENILSON,ALMUNIA,CLICHY,DIABY....ima mnogu podobri fudbaleri so mozat da zamenat nekoi od ovie...SRNA-CLICHY,DENILSON-VAN DER VAART,DIABY-M.DIARRA,ALMUNIA-AKINFEEV...OVIE VO MOMENTOT MOZAT DA SE KUPAT...a isto taka znam deka nemozam da ocekuvam takvo nesto...pa zatoa ke gledam slabi utakmici..Ali da se kupat igraci e lekcija na WENGER da ja nauci ne nie da ne barame...Toa ne se samo moi razmisluvanja tuku i na mnogu od tuka i od razni drzavi...od razni forumi( na arsenal pretezno)...Ova so go kazuvam neznaci deka ne go sakam arsenal deka e slab deka nemoze da ja osvoi titulata...ARSENAL go sakam zatoa sum uste negov fan...Sega pcujte so sakate kazuvajte za mene i mojot post...Ali site vo sebe znaete deka e toa tocno ....I deka ovaa godina titula samo u FA CUP i Carling Cup mozeme da barame...Uste so pred EVERTON go mislev ova no rezultatot mi vlevase nadez...Ali po 4 to kolo 2 pobedi i 2 porazi e mnogu i 6 primeni....Mozebi imavme 2 derbi...Ali toa ne znaci deka e opravdanie so ne pobedivme ni na niedno...Kako za nas taka i za City i United bese derbi pa pobedija...Kako taka pobedija...Nemame igra zaobikoluvanja ima samo i ne sutiranja....Da se dade gol treba brzo i so obidi a ne da ja mislat po 20 sekundi so da prai so topka ali nvm...ARSENAL FOREVER...Mora da gleam nikakvi utakmici...Standard Liege ...