Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Song go cuva za Celtic...Abe nikako da go razbieme mrazot da daeme gol so napagac osven (dudu)...Nemozeme da pogodime (napagacite)Van Persie se iznasutira...

Adebayor pak pogodi

многу добар средниот ред , каков само меч прават ... напаѓачите особено РвП мн слабо - 10 пати шутна и оти така некој малери :)

браво за васирики каков само меч прави докажува дека му треба делкање , а да за нивниот гол можеби имаше и мал фаул ( ко така да видов )

благорадам за стримот

ајде второ подобро полувреме очекувам од нашиве

Достате со Адебајор ве молам . Тој кога требаше не играше, па сега што праел во Манчестер Сити ама баш ич не ме интересира . Како што гледам го ставаат по повлечено за да не им дреме во офсајт .

Добри се напаѓачите... сега тоа што Џејмс ги извади 3 топки од гол линија на Перси тоа е друга работа .

Одлични сме затоа бидете позитивни :) а за шпиц... има време, преодниот рок уште не е завршен .

:pos2::pos2::pos2::pos2: за голов. Леле овој Галас најбоље стрелец ни стана. Али головиве му се се „немогучи потфат“.
Уште еднаш :pos2::pos2::pos2:

И повторно продолжува гол шоуто на Вили Галас :pos2:
Бравоооо :vozbud:

ајде некој друг стрим плс .... овој се заеба

You Better believe it we have done it again :pipi:
Е ова е акцијата , и кој друг ако не РЕМЗИ хаха... одлично одлично ... компетативни стануваат се повеќе и повеќе и Гибз , Ремзи и Вилшер а и Дуду го добиваме како целосен скоро играч .... уф уф ... ова ветува Многу :baeh:

Не ми се верува на стримов МИСТЕР БИН ми пуштија :nesvest: :pos2:
Ако има некој друг дај пратете...
и Гоче... е брат ова е веќе тимот кој го нема оној менталитет на шанси без успешни... но проблем е дали ќе биде овој кадар доволен ... но кога Волкот и Насри ќе се вратат мислам дека ќе имаме сосем доволен кадар ... :)

Е ова не го очекував на оваа утакмица :vozbud::vozbud::general::general:

Ајде една петарда сега:arsenal2:

еве

одличен пас на РвП и каков погодок на рамзи - браво дечко

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom