Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Честито победа, опасни ќе сте годинава. Се надевам дека до крај на сезонава ќе бидете конкурентни за титулата. Ова ќе биде едно од најинтересните првенства...

Da pomineme dobro so United i City...Posle imame edno 4-5 utakmici so ligavi ekipi kako Portsmouth

Честито заслужена победа добар старт засега

може некој головите да ги стави ?:smir:

може некој головите да ги стави ?:smir:

Предходната страница друже :smir:

Честита нека ни е победава, не бев во можност да ги гледам, али бев во тек при секоја промена на резултатот. Одличен резултат :)

Arsenal Scores For 2 Match:Fabregas 2.Diaby 2,Gallas 2,Ramsey,Eduardo,Denilson,Vermaelen....

Arsenal Scores For 2 Match:Fabregas 2.Diaby 2,Gallas 2,Ramsey,Eduardo,Denilson,Vermaelen....
И што сакаш да кажеш со ова? Дека Едуардо, Ван Перси, Аршавин незнаат гол да дадат? и кога ќе дојде Гигнац ( рецимо ) ќе се истури од голови и цел напад ќе почне да лупа голови ...

Гледам дека цело време на тоа идеш... полека, второ коло . Треба да бидеме среќни што и дефанзивата ни е од корист во офанзива .

И јас не знам шо некои членови тука сакаат толку многу напагачиет да даваат голови !

Додека победуваме и играме ваква игра, се надевам дека ке освоиме трофеј !

Сепак уште еднаш, Честитки !

Diaby=Vieira spored mene...Super ni e odbranata i sredniot red a napadot ako bide pojak nie ke bideme uste 20 pati pojaki

Pa sakam da pobeduvame toa mi e najvvazno...Sakam napagacite da davaat golovi zasto tie se za da davaat golovi(ne vikam deka ne i drugite ali napagac e igrac so treba da dava golovi i da asistira...

И јас не знам шо некои членови тука сакаат толку многу напагачиет да даваат голови !

Додека победуваме и играме ваква игра, се надевам дека ке освоиме трофеј !

Сепак уште еднаш, Честитки !
Ti nesaksa da gledas kako Van Persie,Bendtner,Eduardo i Arshavin rasturaat so golovi...I kazuvaat lugjeto deka Van Persie,Bendtner,Eduardo ili Arshavin e najak strelec u PL ili LC ili e najdobar u momentot...

Ali nvm
Najbitno e da gazime koj dava golovi e pomalce vazno...Ali jas sakam spicevite da gi davaat golovite od 4....2 od napadot da bidat dadeni ili od 6 3 ili 4 od napadot ali nvm

Сакам, ама додека тимот победува ич не ми е важно кој дава голови !

Со ваква игра, сите можат да победуваат !

п.с. И поке поени ми дава за Галас или Вермален ако даде гол, на fantasy.premierleague.com !

Како и да е! И нив ке му дојде време ! Еве сите кои ги наброја нека дадат голови на Олд Трафорд ! Можи ?!:pos2:

Moze be...Abe brat sakam da sibaat oni...Zasto oni se za takvi raobti...

Точно тие се за да даваат голови но ова се головите што минативе две три сезони ни фалеа,а и напаѓачите не се секирај ке почнат да даваат голови.

Daj boze da bide taka so gospod napred...Se e dobro dodeka pobeduvame ali ke bide uste podobro sekoj da si ja vrsi svojata zadaca

Точно тие се за да даваат голови но ова се головите што минативе две три сезони ни фалеа,а и напаѓачите не се секирај ке почнат да даваат голови.

Точно така !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom