Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
како што кажа коментаторот на стримот што го глeдав : IT'S FABULOUS!!!

Оваа е таа игра што се бара...лом праиме, само да продолжиме овака и не ни бегаат барем 2-3 титули...:D ајт нека ни е честито и нека ни се множат победиве :)

Највеће што ми направи мерак е победничкиот дух и борбеноста која иако водевме со 6-0 игравме како да е 0-0. Има одлична комуникација во тимот

Оваа е таа игра што се бара...лом праиме, само да продолжиме овака и не ни бегаат барем 2-3 титули...:D ајт нека ни е честито и нека ни се множат победиве :)
од твоја уста во божји уши !!!

Штета што ја немаше на тв од тоа што успеав да видам течна игра со мн. малку грешки,

Арсеналистите дојдоа во Лондон да го гледаат Арсенал како игра, а наводно и Меси бил ;)

Фантастична игра, браво за сите до еден.....Цел натрпевар го изиграа на високо ниво, не престанаа да напаѓаат, иако јасна беше победата, она што го краси Арсенал.
И јас би сакал да зо задржиме Фабрегас и наредната сеозна, дечкото е едноствно мајстор......
Нека ни е честита победата и само вакви да ги нижеме....:pehar::pehar::pehar:

Не го гледав натпреварот и 6 гола сме дале...чекам головите да ги видам на анал 5 и така се надевам вака дека ќе продолжиме во епл...

Брага уплав фана...потхитно на баење

Страшна игра ретко се гледа оваков спектакл... Браво за мајсторите
Со оваква игра и помалку повредите не ни бега титулата.

и јас не ја гледав утакмицава :( ај ако може некој нека ги постира головите

Кога некој ќе ме праша зошто навивам за Арсенал ?
-Е токму заради ова...
Кога некој ќе ме праша зошто госакам Венгер ?
-Е токму заради ова...

Кога некој тим предводен од Манчини, Мурињо, Капело, Дел Нери, Липи и сл. ке успеат во еден месец да победат две екипи со по 6-0, тогаш ке станат напагачки ориентирани тренери... До тогаш, нека учат од веќе докажаните во тој поглед..

Немам зборови, едноставно совршенство.... Вела, секоја чест, асистенцијата на Вилшир за Чамак, се на се задоволен..Аршавин на место, конечно... И гледам дека сите сте го гледале на стримови, јас го гледав Реал на Канал 5 и во мегувреме, нон стоп го споменуваат за еден од кандидатите, за освојување на ЛШ...

Поздрав

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom