Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Само тоа можам да кажам ЖАЛНО

:icon_frow:icon_frow

Се надевам дека оваа повреда нема да влијае на неговата кариера:nesum::nesum:

Одлична, најпотребна победа на Арсенал. Добра игра од сите играчи на теренот. Посебно треба да се пофали Клиши, кој по толку лоши средби изигра маестрално денеска.

За Ремзи...ми дојде да плачам...колку само ми е криво..требаше да го замени Фабрегас, а вака кариерата речиси му отиде...

Честито победа ганери..жално за детето се дај боже што побрзо да закрепни..:toe:....се надевам дека ќе ја освоите ПЛ со среќа:smir:

Одлична, најпотребна победа на Арсенал. Добра игра од сите играчи на теренот. Посебно треба да се пофали Клиши, кој по толку лоши средби изигра маестрално денеска.

За Ремзи...ми дојде да плачам...колку само ми е криво..требаше да го замени Фабрегас, а вака кариерата речиси му отиде...
Е му отиде кариерата ако е скршеница за 2-3 месеци е на нога.Ако има лигаменти повредено тогаш подолго.Би требало да е скршеница.

Е му отиде кариерата ако е скршеница за 2-3 месеци е на нога.Ако има лигаменти повредено тогаш подолго.Би требало да е скршеница.

Дај боже да е така, ама си знаеме ние од Едуардо...

Штета огромна за Ремзи, втор пат директно гледам натпревар и да видам ваква повреда(првиот пат на Едуардо). Се надевам дека најбрзо што може ќе биде спремен и му посакувам се најдобро.
Браво за фудбалерите што можеа да продолжат да играат и нека ни е со среќа победата.

Аии, жално ова за Ремзи, голема штета ќе биде ако ова му се одрази на кариерата, затоа што е млад и перспективен играч.. Се надевам дека нема тоа да се случи, му пожелувам што побрзо опоравување..

Честито победа btw.. :smir:

До кога ќе трпиме вакви насилници на фудбалските терени......
се надевам дека РЕМЗИ ќе се опорави брзо од повредата и ќе се врате дупло по спремен и физички и се разбира психички

коа го видов тоа со remsey ми се плачеше и цел се наежив.. се надевам нема да влијае на неговата кариера
и мислам дека стварно треба несто да се направи за да се избегнат вакви работи а и ај нека ни е честито победава иако некако не се чуствувам срекен поради ова со се случи

со срека нека му е на remsey и алал нека им е на играчиве со издржаа психички да не попуштат :salut::(:(:(

Не беше Едуардо првиот пат...туку дијаби 2006та
LewinDiaby2702ES_468x301.jpg

Денес стварно Клиши изиграл одлично. Ме потсети на времето пред да почне да прави киксови. Се надевам дека не е епизодна улога ова

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom