Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Одлично прво полувреме.Во ниеден момент не се почувствува психолошки пад во едно полувреме, што е реткост оваа сезона.Ги имаше вообичаените "триаголник" пасови, само завршница недостасува.Волчко со моторчето во г'зот маме му еба на McCartney, голташе прашина типов.Само да ја поправи уште малку техниката.Цеск повторно под своето ниво, али подобар за разлика од некни
MOTHT-Емануел Ебуе :zver:

Добри беа. Можеше подобро, особено за одбраната али јас сум задоволен засега. Насри и Ебуе одлични. Вермален и Волкот на ниво. Бентнер да има завршница би бил еден од најдобрите шпицови. Фабрегас може подобро. Во второ полувреме ако вака остане Сања сигурно ќе влезе ради одбраната, дали наместо Ебуе или Волкот ќе видиме.

не бев во можност да го следам прво полувреме па како изигравме :smir:
Само ние напаѓаме.Они има една сто процента шанса/после грешката на Рамзи,ама Џонс не го погоди на 1 вс 1 против Алмуниа/го промаши голот.
Вака ако продолжиме да играме,само без грешки во одбраната даваме уште најмалце 2 гола.:smir:

Само ние напаѓаме.Они има една сто процента шанса/после грешката на Рамзи,ама Џонс не го погоди на 1 вс 1 против Алмуниа/го промаши голот.
Вака ако продолжиме да играме,само без грешки во одбраната даваме уште најмалце 2 гола.:smir:

Немав добра снимка, не беше некој крив во поставувањето на офсајд замката?

Немав добра снимка, не беше некој крив во поставувањето на офсајд замката?
Па и Силвестре и Вермален беа во линија и доста оддалечени еден од друг,ама кривица беше на Арон бидејќи на незгодно место ја изгуби топката.:smir:

^Не. Ричардсон молскавично реагираше со пас кон Џонс, каде што Вермален и Силвестре беа во иста линија и немаа време да "излезат" за офсајт

Абе нека престане Вермален да иде напред може да не казнат:@ Го остава сам Сивлестре со Џонс и Бент.:jaj:
И нека даваат уште еден гол.

10 шанси ... одлична игра .... но никако да влезе.... Ебуе ги растртува по десна страна !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom