Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мноогу добра игра и од Арсенал и од Порто, атрактивна со напаѓање и 2 гола, супер натпревар. Грешка на Фабијански, јебига се дешава ама затоа Кемпбел покажа дека е играч ипол и во одбрана и при постигнуувањето на погодокот, а некои мрсеа што игра... Со ваква игра во 2ро уште 1,2 гола очекувам.

Toооо зверови ве кладов X pp браво браво...добра игра сега засега

И јас ја имам X пп. Задоволен сум од првото полувреме само не од грешката на клиши и после уште покатастрофалната на фабиански

Ајде второ полувреме да одиме на победа Кембел :vozbud::vozbud::vozbud: тоа мајсторе инаку фабиански голема грешка за голот али јбг таа е за да брани на ниво треба да има и утакмици а оваа сезона повторно ги нема

47320263_bendtner_wenger.jpg

Очи во очи хахах ... ми се свиѓа како изиграа Бентнер и Клиши првото полувреме :pipi:

Фабиански ми изгледа како да не се наспал... :pos2:
Свака част на Росицки и на Кемпбел!!!

И ти доста јадеш бе ! КОј ке ми забрани ! Те вреѓам? НЕ ! да не не зборам вистина ! ?

Ти ебам, судијата, чист пенал не досуди :violent1:
Што ни направијааа.....:jaj:
Можеа да почекаат уште десетина минути, ебате глупаците, вакви ефтини голови во живот не сум видел :smir:

АХАХАХ АХХ АХ А ах ХА ХА :pos2::pos2::pos2::pos2::pos::pos::pos:

какви смешни голови мајкице ! :tv:

КОа веке знаеше дека му ја подаде Сол на Фабиански не требаше да ја фаќа ! може да изигра подобро ! Али Фабиански човек е греши ! 2 гола дечкото ! и кембел имаше кривица али не како фабиански можеше да ја тргне на страна да ја шутне у аут и незнам ти таму уште што !

Судијата е педер али не е крив што имаме почетници у тимот ! требаше пенал,и мн жути ! али ако реагираа како што треба професионалциве како Фабиански ке немаше проблем !

Ништо не оди еј ... Фабиански ... кикс па 2 добри , кикс па исто ... ајде више совземи се човече... судијава ... има да го закопам жив да јаде песок да умре по 2 дена во параноја :nerv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom