Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Бентнер е промашена инвестиција,ме потсеќа на Џеферс кој исто не успеа во Арсенал.Не знам зошто досега не го продаде Венгер,може му дава дупе?

Лека полека бројот на ѕвезди во Арсенал се намали на само една Фабрегас. Мислам дека ако не купиме некој одличен шпиц, со светско реноме, на Фабрегас нема ни да му се игра во тим без никаква надеж за освојување титула, и многу лесно може да си замине во Барселона. А ако го изгубиме него , нема да видиме ни Т од титула до крајот на нашите животи:toe:

Лека полека бројот на ѕвезди во Арсенал се намали на само една Фабрегас. Мислам дека ако не купиме некој одличен шпиц, со светско реноме, на Фабрегас нема ни да му се игра во тим без никаква надеж за освојување титула, и многу лесно може да си замине во Барселона. А ако го изгубиме него , нема да видиме ни Т од титула до крајот на нашите животи:toe:
А добро,кажи ми колку другите екипи имаат ѕвезди,кога ке го исклучиме Реал и Барса?
РвП не е ѕвезда?Аршавин е волрд клас?
Верминатор одличен се покажува,во топ 5 дефанзивци годинава.
Толку дозволува буџетот,толку ѕвезди можеме да имаме..ама не се малце=)).

За вчера,немавме среќа,а можевме и малце повеќе да претиснеме,ама со пола тим повредени,толку ни беа силите.
Бентнер кога влезе,доби 90 посто од воздушните дуели,добар фрст тач,и доста побрзо се ослободуваше од топка,праваше простор за Аршавин.Сега уште шутот ако си го има поправено,а на почетокот на сезоната беше доста добар,до крајот на сезоната очекувам >10 погодоци од него.
Сол беше солиден вчера,иако ја нема брзината,али тоа искуство и стамина што ја има..=)) верувам дека тој ако игра,гол од прекин не примаме.И би сакал да игра вс Челзи против Дрогба.:vozbud:
Гледам типувате за составот па и јас да напишам:
Алмуниа
Сања(иако би сакал Ебуе да е таму)-Галас-Сол(Верминатор ако успее да се опорави)-Гаел
Сонг
Насри-Цеск
Росицки-Бентнер-Аршавин.

А добро,кажи ми колку другите екипи имаат ѕвезди,кога ке го исклучиме Реал и Барса?
РвП не е ѕвезда?Аршавин е волрд клас?
Верминатор одличен се покажува,во топ 5 дефанзивци годинава.
Толку дозволува буџетот,толку ѕвезди можеме да имаме..ама не се малце=)).

Епа очигледно не се толку ворлд клас :):) Не викам дека не се ѕвезди Аршавин и Ван Перси, па и Росицки, но ни треба и еден голгетер, некој кој ќе ги завршува ефиксно акциите на Фабрегас. Искрено не ми се верува дека ќе го задржиме Фабрегас за следната сезона. Тој е еден од најголемите играчи и нема да се задоволува цел живот само со настапи во ЛШ, плус помина времето кога фудбал се играше со срце за тимот:helou:
И толку ли ни е бре лош буџетот:nesvest:
Затоа шут на Бенднер и Едуардо (не ми се верува дека некогаш ќе се врати во старата форма) и да се купи голгетер. Ни треба некој разорен што ќе изруши се напред како Тевез и Руни :) Вака не иде!

http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...iker-crows-fit-Nicklas-Bendtner.html?ITO=1490
KOlku e ufuran deckovo !!!! I kolku e samobendisan toa cudo e !!!

Logix budzetot dosvoluva poveke od sto nie mislime !!!Najbogati finansii imame !!! 1 tim sto e u + !!! nemoze da nema pari !!!! a i da ima samo 30 so 30 se kupuva zvezda !!!
Најбогати сме биле беее.:pos2:
Во позитива сме бидејќи немаме играчи кои зимаат по 150 илијади фунти неделно,капиш?И не сме на прво,туку на трето.
Зашто имаме најскапи влезници?Уште сме во долгови,да се исплатат,тогаш ке се покачи буџетот...сега секоја година се одделува пари за кредитот.
Абе просто дете,ке дадеме ние 30 милиони за играчот,после треба уште по 7/8 милиони по сезона да му даваш плата.

Јас сум скромен дечко и го посакувам Балотели :sport2::icon_lol:

Koнечно добра вест за Вермален , тој ако се повредеше до крајот на сезоната незнам што ќе правевме со јунајтед сепак ги имаме насри аршавин сонг росицки волкот така да мислам дека треба да му вратиме за поразот на олд Трафорд :vozbud:

Koнечно добра вест за Вермален , тој ако се повредеше до крајот на сезоната незнам што ќе правевме со јунајтед сепак ги имаме насри аршавин сонг росицки волкот така да мислам дека треба да му вратиме за поразот на олд Трафорд :vozbud:

Ние без Вермален они 4 меча без Фердинанд :) Нешто ми вика дека ќе ги сокапеме :drk:

Можеби Бентнер немаше шанса да се докаже до сега но сега Едуардо не игра во форма, ван перси е повреде, Адебајор замина и ова му е единствена шанса да се докаже. Доколку не се докаже сега никогаш. Плус игра тешки утакмици ако се докаже сега нема да барам да се купи напаѓач. Али сепак да не се потпираме на тоа нека се земе не ќе да е лошо

Епа очигледно не се толку ворлд клас :):) Не викам дека не се ѕвезди Аршавин и Ван Перси, па и Росицки, но ни треба и еден голгетер, некој кој ќе ги завршува ефиксно акциите на Фабрегас. Искрено не ми се верува дека ќе го задржиме Фабрегас за следната сезона. Тој е еден од најголемите играчи и нема да се задоволува цел живот само со настапи во ЛШ, плус помина времето кога фудбал се играше со срце за тимот:helou:
И толку ли ни е бре лош буџетот:nesvest:
Затоа шут на Бенднер и Едуардо (не ми се верува дека некогаш ќе се врати во старата форма) и да се купи голгетер. Ни треба некој разорен што ќе изруши се напред како Тевез и Руни :) Вака не иде!
Го имаме Робин,јбг повреден е.
Едуардо кој клинички финишер беше,ама сеуште имам надеж у него.Следната сезона ке биде подобар.Тука ти е и Бентнер,досега секогаш влегуваше од клупа и играше некако исплашено и изгубено.На почетокот од оваа сезона изигра сосема солидно,сега го сјеба повредата,но мислам дека добро ке се снајде во оваа формација.Очекувам нешто над 10 гола од него до крајот на сезоната.
Добро бе,Фабрегас колку пати изјави дека не си иде?Добро,верувајте на што сакате,ваше право.
article-1218044-06B2689C000005DC-879_468x286.jpg

Не се секирај,Венгер за џабе не му ја даде капитенската лента и не е луд најдобриот играч да го продаде.:xx:

Едит:Едуардо аут недела време,најверојатно ке се врати вс Челзи,ама не би сакал да игра,ке се изгуби меѓу Тери и Алекс.
Диаби има шанси да се врати вс Челзи,ке биде доста повреден.
Сонг и Ебуе биле изморени,но фит.

Одбраната е добра:Сања,Галас,Вермален и Клиши-ако некој се повреди има одлични резерви:Кембел,Гибс,Траоре,Ебуе.Во среден ред има повеќе добри играчи одколку што треба: -Фабрегас,Сонг,Диаби,Насри,Росицки,Денилсон,Волкот-Од овие 7,Венгер треба да одбере само 4,што е тешко.Во нападот,како крилен напаѓач е добар Аршавин а централен напаѓач е Ван Перси.Кога некој е повреден играат Едуардо,Бентднер или Вела.
Незнам кој друг има ваков тим со многу добри играчи.И никако да сватам како сите се жалат дека Венгер не купувал.
Само има еден проблем.Кога Ван Перси е повреден(како во случајов сега),игра Едуардо или Бентдер.Ама и двајцата не се добри.
А за повредите,секогаш има некој да го замени повредениот.Само немаме добра замена за Ван Перси и да не се повреди Фабрегас,он е незаменлив.
Значи Венгер треба да купи само уште еден шпиц и конечно сите да престанат да зборат како Арсенал немал тим и Венгер не купувал.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom