Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Каков беше голот од далеку или?
Грешка на одбранбен играч на Аз,Аршавин ја зима топката,контра 3 на 3,додава на РвП лево,овој враќа во средина до Цеск,овој погодува на празен гол.:helou:

не ми е јасно зошто не е земен сендерос ниту еднаш досега во тимот :uvo:

Одлично неам зборови :tapp:
Значи цел труд е фрлен во вода во последни 5 минути. Толку ли не можеа последните 5 минути да ги изиграат добро? Па ако гледаме најзаслужено ни го нафураа ... ужасни крајни мигови срамота :tapp:
Ајде не сум во состојба за пофалби па да не спамирам ... толку од мене денеска

чек сега 1 : 1 или 0 : 1 ??
дај кажете ?? ме бунат овие од тв

ама побрзо плс

Ајде де ништо лошо 1-1 лошо е што примивме гол во продолжение но сепак првото место не ни бега и наредната утакмица на емирати очекувам одмазда едно 3-4 нула :smir::helou:

I prviot neresen rezultat....Drva nevideni...Diaby,Eboue,Clichy sranja so nivnite mafijaski potezi....Taa strana kaj Clichy toj DEMBELE gi dupese u zdrav mozok....1-1 sramota.....Moze ke kazete ne bila mnogu vazna...Ali ako se znae deka vodevme 60 i nesto minuti....Ali ajde....Neka osvoi sea....

знчи колку се ретардирани овие на канал 5 викаат 0-1 за арсенал завршило пуштам livescore глеам 1-1 како можеле :tapp:

Abe kako mozea i pederine od jug da dadat gol u 90 za pobeda. Pak sme prvi ali ke imavme pogolema razlika. Sepak AZ pokaza zost bea prvi lani vo holandija i bod ne e loso iako ne sum zadovolen. Se nadevam naredna doma nema da zaebemo kako sega.

Ништо страшно.Второ полувреме и не трчеше никој,се чуваа сите,освен Ебуе.:pipi:
Се случува,некогаш даваш/некогаш примаш гол во 90 минута.
Незнам зошто не сте задоволни од играта,во прво полувреме супериорни бевме,можевме и повеќе голови да дадеме ,но не ги искористивме.Во второ чувавме резултат и одлично ја контролиравме играта.
За голот,сличен како оној со Блекбурн,само што сега со овој гол ни скратија 2 поени.
Ке треба да се поработи на ова во одбраната.
Неможам да издвојам некој што беше лош,а за најдобар мислам дека беше Сонг,иако имаше 2/3 лоши пасови,пресече безброј акции,одлично се движеше,подаваше.:helou:

не ми е јасно зошто не е земен сендерос ниту еднаш досега во тимот :uvo:

Сонг оваа сезона е три пати подобар од фламини :vozbud::vozbud::vozbud:
а нели овие играчи не се повеќе во Арсенал или ја бладам нешто...незнам шо се спомнуваат тука...

Ништо страшно.Второ полувреме и не трчеше никој,се чуваа сите,освен Ебуе.:pipi:
Се случува,некогаш даваш/некогаш примаш гол во 90 минута.
Незнам зошто не сте задоволни од играта,во прво полувреме супериорни бевме,можевме и повеќе голови да дадеме ,но не ги искористивме.Во второ чувавме резултат и одлично ја контролиравме играта.
За голот,сличен како оној со Блекбурн,само што сега со овој гол ни скратија 2 поени.
Ке треба да се поработи на ова во одбраната.
Неможам да издвојам некој што беше лош,а за најдобар мислам дека беше Сонг,иако имаше 2/3 лоши пасови,пресече безброј акции,одлично се движеше,подаваше.:helou:

Song vo poslednite natprevari sto go ogledav se podobar i podobar.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom