Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нека ни е со среќа.Да го гледаме во добри изданија,па и да ни носи среќа,па да дигнеме конечно тофеј на Емирати.:pipi:

нека ни е честит првиот трансфер ... од детево очекуваме доста ....

gun__1245425445_vermaelen_thomas2.jpg

има радост во погледот ( од вчерашно интервју видов и дека бил фан )

уште еден : кана , јаја , илнер или мело :) па готови сме за тројна догодина !

Ajt .. imam senz ovoj deka ke ni donese beriket .. pa nisto drugo ne ni preostanuva osven vecer so Sonne da se napieme po nekoe pifce vo cest na transferot .. p.s sea use MELO i ke bide se vo red ::smir::helou:

Ajt .. imam senz ovoj deka ke ni donese beriket .. pa nisto drugo ne ni preostanuva osven vecer so Sonne da se napieme po nekoe pifce vo cest na transferot .. p.s sea use MELO i ke bide se vo red ::smir::helou:

napiete se edno i za mene pa ko ke dojte navaka ke se napieme zaedno:party2:

Се надевам дека знае што прави Венгер.Веројатно има потенцијал во Вермаелен и би требало да ги оправда во најкус можен рок дадените пари.Уште од првиот меч треба да игра на високо ниво,ако сака да се зацврсти на позицијата централен бек.

Ae нека ни е честито светсково чудо... официален трансвер пред крај на Јуни... е од Вермаелен очекувам Премногу... :vozbud:
И ае Мело вчера изјави останува во Фиорентина но Венгер и Адамс можат да им го земат ....сепак.... а Туре ништо...продолжи договор со Барса:toe:
Кана е многу добар но дали ќе достави понуда Венгер останува да се види:helou:

Ubavo mu stoi dresot..=)
gun__1245432202_vermaelen8.jpg
gun__1245432175_vermaelen6.jpg

Inaku Toure bil zabelezan na pat kon Mancester,ovie City sakaat da go zemat/se posilni se spekulaciite...ke vidime sto i kako ke bide.:jaj:

Ајде нека му е со среќа во арсенал

[zEUs];2650790 напиша:
:wub:

Да се надевамо дека ќе игра толку добро. Како што и му седи дресов.
Нака ни е честито .:smir:

Да ти кажам дека не баш ми е толку добар дресов...ама знаеш... не е својствена бојава за Арсенал.... и не беше својствена некоја титула последниве сезони за Арсенал е новово ми ветува титула :pos2:
И очекувам многу да помогне во тоа Вермален ... многу :pipi:

Да ти кажам дека не баш ми е толку добар дресов...ама знаеш... не е својствена бојава за Арсенал.... и не беше својствена некоја титула последниве сезони за Арсенал е новово ми ветува титула :pos2:
И очекувам многу да помогне во тоа Вермален ... многу :pipi:

Ми мириша дресот на титула .:smir:

Не е бе толку лош.
Можда малце е ко на пижама личи.
Ама на крајот на краиштата дресот не е толку важен.
Играчите, тренерот и фановите се поважни .:pipi:

Нареднава сезона очекувам да има доста изненадувања. Така што очекуам Сити и Вила да бидат во првите пет тима. А некој од големата четвртка да игра во УЕФА ( Челзи или минатогодишниот шампион) .
Ливерпул сеа изгледа премногу силно. И ќе имамо доста тешка задача. Не треба да кикснуемо како по навика. Да го остаемо тоа во изминатите години. И би можеле годинава да мислимо на титула .:wink:

[zEUs];2650973 напиша:
Нареднава сезона очекувам да има доста изненадувања. Така што очекуам Сити и Вила да бидат во првите пет тима. А некој од големата четвртка да игра во УЕФА ( Челзи или минатогодишниот шампион) .
Ливерпул сеа изгледа премногу силно. И ќе имамо доста тешка задача. Не треба да кикснуемо како по навика. Да го остаемо тоа во изминатите години. И би можеле годинава да мислимо на титула .:wink:

Јас баш очекувам Ливерпул да биде тимот кој ќе биде последен од големата четворка, освен ако не донесат добри засилувања во средниот ред и нападот. Ама сепак мислам дека и годинава истите тимови ќе ги поделат првите 4 места и дека ќе биде страшно неизвесна сезона каква што немало последниве 10 сезони.

Ајде нека ви е со среќа со Вермален:smir:

Фала и нека ви се врати:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom