Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И покрај тоа што многу навивачи на Арсенал го мразат Роналдо, Венгер баш него би го посакал во Арсенал:smir:

Венгер сакаше да кажи дека можел да го ангажира...ако не сфати мајтап е целата конференција....

Успеав да ја набавам книгата која се вика Sir Alex Ferguson & Arsene Wenger, the best from the best'est.....

Ексклузивно од петок на нашиот фан клуб...

Венгер сакаше да кажи дека можел да го ангажира...ако не сфати мајтап е целата конференција....

Успеав да ја набавам книгата која се вика Sir Alex Ferguson & Arsene Wenger, the best from the best'est.....

Ексклузивно од петок на нашиот фан клуб...
Го прашаа кој играч од Јунајтед би го довеле во вашите редови ,а тој одговори Роналдо бидејќи пред да потпише за Јунајтед го барал Венгер за во Арсенал и тоа е факт, а дека има мајтапи има:)

Значи не било само шпекулациа туку навистина Венгер има испратено понуда до Џеко потврди агентот на Џеко која јас лично не верувам дека ќе биде прифанат од страна на Џеко и Волсбург иако би било добро да дојде каи нас

http://www.arsenal-serbia.com/home/...tvrdio-ponudu-arsenala&catid=1:vesti&Itemid=2

Го прашаа кој играч од Јунајтед би го довеле во вашите редови ,а тој одговори Роналдо бидејќи пред да потпише за Јунајтед го барал Венгер за во Арсенал и тоа е факт, а дека има мајтапи има:)

друже ако дојде некои таков педер во АРСЕНАЛ јас одма се откажувам од АРСЕНАЛ...неможам да го смислам копилето и сонестрпление очекувам да кажат дека забегал во реал неможам да го гледам веќе во ПЛ

друже ако дојде некои таков педер во АРСЕНАЛ јас одма се откажувам од АРСЕНАЛ...неможам да го смислам копилето и сонестрпление очекувам да кажат дека забегал во реал неможам да го гледам веќе во ПЛ
Знам дека го мразиш зошто стално ви го шиба ама чим твојот бог Арсен Венгер го сака, значи вреди момакот, и кај вас да беше така ќе се понашаше:toe:

Дечки, не се ни обидувајте да дискутирате со ерген4ето, моја препорака...:smir:

Него, Насри изјавил дека Адебајор ќе оди у Милан.

Знам дека го мразиш зошто стално ви го шиба ама чим твојот бог Арсен Венгер го сака, значи вреди момакот, и кај вас да беше така ќе се понашаше:toe:

логично затоашто навистина е еден од најдобрите фудбалери ... поентата е дека тој е играч кој сака на полесно да „профитира“ ... не ми се допаѓа тоа што симулира ...

инаку дека е со неспорни квалитети е ( факт ) ...

он ... :

- туре - мика трампа ( се разбира шпекулација )

- понуда кон џеко ... ( веќе кажано погоре )

Арсен го имал ангажирано Роналдо но во последен миг Сер Алекс го земал од рацете на Венгер само поради врските и односите што ги има со одборот на Спортинг ( како што знаеме многу играчи млади ги зимате токму од таму) а иначе ко што викаа имало и неколку дресови направено со името на Роналдо во нашиот дрес.... :helou:
Оваа тема беше активна знам пред некој месец и се се изјави убаво.... од страна на секако Венгер... :smir:
А дај боже да го земеме Џеко, играчот е невиден ѕвер а Насри чим изјавил :::вистина::: дека Аде си оди...тогаш Венгер ќе чека да го ангажира прво Џеко или некој друг шпиц пред да го испушти Аде од нашиот тим...секогаш така правел ... се надевам нема да го пушти без друг да земеме а Џеко е вистина ... :vozbud::vozbud::vozbud: ... така да сакам да дојде ... и да ги пуни и тука мрежичките хаха :helou::helou:

Абе ко ке размислам подобро нема да биде лошо Насри да го игра ДМ. Со Манчестер во лш изигра на таа позиција, и беше сосема солиден. Тука е предноста, што ако игра на позиција ДМ во некој моменти може одлично да даде нешто и од неговото „офанзивно“. Шут, дриблинг, пас..... Кој знае, ќе видиме.

Ако веќе агентот потврдува дека има испратено понуда до Џеко, тогаш полека но сигурно му се бројат деновите на Адебајор.

Феноменчо, ако даете над 20-милиончиња, ќе се „усреќите“ и Вие на неговиот потпис.:helou:

Vermaelen said:
“Moving to Arsenal is the right path for me. It is a great sporting challenge and I’ll also be financially better off. I think everything will be okay. There will be more talks in the coming days.”
Уште една ооодлична новост ... одлично ... браво Венгер ... нема што повеќе.... само да не не зае*е овој пат .... :helou::helou:

и еве ја новата фризура на нашиот капитен ... си викам да ја стаам хаха...ваљда со оваа највеќе ќе му иде :):)
ceschair.jpg

Убаво ги знаете првилата на Венгер за тоа какви изјави треба да дават играчите.
Мислите Нарси ке си дозволи да кажува дали Аде ке си оди или не?
Non-sense.:pipi:

Инаку,навивачите гласат за најдобрите 50 голови на Арсенал во последните 40 години.
На 50 место голот на Аде против Њукасл за 1-0(2007).
На 49 Фламини исто така против Њукасл за 3-0(2008).

потоа на анри против њукасл , беркамп против њукасл , рајт погодете против кого ? ( њукасл ) ... се на се 20 - тина голови против њукасл :)

- џеко незнам дали ќе се прилагоди ? бундес и премиер немаат исти одбрани ... така да ако зема нека биде од епл ... јас сум највеќе за роке , мекартни , крауч , макар и погребњак .. ама џеко стознам нека оди во милан ете фан бил од дете ...

Јебеш га,па не е докажен играч Џеко,сезонава му тргна...дали и следната ке биде добар.
Море Аде нека си седи тука,не ни треба друг,изгледа го заборавите Едуардо,па тој следнава сезонава под 20 гола нема да биде.:vozbud:

Јебеш га,па не е докажен играч Џеко,сезонава му тргна...дали и следната ке биде добар.
Море Аде нека си седи тука,не ни треба друг,изгледа го заборавите Едуардо,па тој следнава сезонава под 20 гола нема да биде.:vozbud:

Еееј само да не го урочиме Дуду .... самооо да не се повреди пак... ако е супер ќе ги шине сите голмани... Пу Пу Пу да не го урочам хаха.... :)
Иначе ја сум за...
Џеко , Мартинс , Чамак :helou:

Едит : Дали ми се чини... или тоа Гибз постигна вистина 2 погодока против Азербејџан за Англиската млада репрезентација?
хахаха.... http://eurosport.yahoo.com/football...8-2009/england-u21-azerbaijan-u21-281207.html
еве линк од Еуроспорт.... се надевам ова е нашиот Гибз.... леле.... ѕвер ... нема што браво брааво

може ли да те прашам нешто...ти зџа кој си за арсенал или за манутд...ко шо глеам постовите ти се како да си за арсенал а аватарот и потписот за манутд

За Арсенал навива. Али веројатно изгубил на кладба со некој фан на Јунајтед. Ах кладење, порок за*бан.

он топик:

Чисто сумљам за ангажман на Џеко. Според сите шпекулации некако ми се чини дека е повеќе склон кон премин во Милан, а и нема да е така ефтин како што се мисли. Затоа најубаво е да си земеме некој поевтин и поискусен па да останат пари(од евентуалната продажба на Адебајор) за финансирање ангажман на врвен ДМЦ.
Па заедно со Вермален ќе бидат доволни тие засилувања.
А за заминување од тимот пуф.... Ваљда Аде, можно е Галас (само ако си замине тоа ќе значи дека пак ќе бидеме тенки во одбрана). Е тука е Ебуеее... Со негово заминување Арсенал ќе го изгуби најзабавниот човек( и танчар) во соблекувалната.:pos2: Ама кој може да го обвини ако сака да замине. Јас едноставно не можам да најдам позиција за него на теренот,а сигурно нема да сака да дреми на клупа и да игра по 20 минути на секоја трета утакмица.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom